Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 mai 2015 - Anul XX, nr. 116 (5928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fuga după trei iepuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Steaua a început bine lupta pentru „triplă”, cu o victorie înşelătoare asupra Pandurilor în finala Cupei Ligii. A fost scor de forfait, dar lucrurile se aşează altfel când începi meciul de la 1-0, cu mingea aşezată pe var la o fază la care trebuia să fie ofsaid. Dacă Steaua a început bine, Juventus a continuat la fel de bine, adăugând titlului de campioană şi Cupa Italiei, după finala cu Lazio, decisă în prelungiri. Desigur, „tripla” după care aleargă Juve are un pic altă anvergură. O altă echipă din cizmă, Interul lui Mourinho, a mai realizat isprava asta în 2010, deci e limpede că suporterii Interului ţin cu Barcelona, aflată şi ea, la rândul ei, la vânătoarea aceleiaşi „triple” campionat-cupă-Ligă, în cazul echipei catalane fiind vorba despre o tentativă de reeditare. Nu există om cu care să fi discutat despre partida Juve-Barça şi care să n-o fi dat pe ultima câştigătoare. Aşa de puternic impresionează jocul Barcelonei, încât microbiştii nu văd ce soluţii ar avea trupa italiană. Iar asta devine deja suspect, şi uite aşa îmi vine în minte finala din anul de graţie 1994, dintre aceeaşi Barcelona şi o altă echipă italiană, AC Milan. Ca şi acum, tot Barcelona era marea favorită, cu Romario şi Stoicikov, dar şi cu... Guardiola! Milanul era în perioada post-olandeză, reuşea încă să domine campionatul intern, dar percepţia era că anii de glorie apuseseră. Scorul a fost 4-0 pentru italieni, ceva de neimaginat acum, dar dacă e să învăţăm din lecţiile trecutului, atunci n-ar trebui s-o considerăm pe Juve victimă sigură.

Strecor acum, cu oarecare întârziere, câteva vorbe despre cel mai frumos meci de tenis al anului! Este vorba, probabil aţi ghicit, de meciul dintre Wawrinka şi Nadal, sfert de finală la Roma. Evident, ambii jucători au fost în zona rarefiată a talentului lor, câştig de cauză având eleveţianul. Este imposibil să nu te farmece jocul lui Stan the Man, căruia unii îi mai zic şi Stanimal, atunci când acesta eliberează focul de artificii! E drept, laserele lui Federer au pus apoi în umbră artificiile. Dar cine să fie peste laser, frate?! Djokovic, implacabilul. Începe Roland Garros.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuga după trei iepuri.
 Vizualizări articol: 1187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fuga după trei iepuri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Saramură de lufar Vânt subţire în zori, valuri mai năprasnic înaintând spre ţărm... simţi cum marea şi ea se pregăteşte să iasă din primăvară, înaintând vitejește spre vară. Cine ştie cu adevărat care e cursul vremii va... Citeşte