Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 apr 2015 - Anul XX, nr. 90 (5902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Un militar beat la volan s-a izbit cu maşina într-un gard şi a continuat că conducă până când a fost oprit de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, sergent major la unitatea militară de vânători de munte de la Roşu - Vatra Dornei, s-a ales cu dosar penal după ce s-a izbit cu maşina pe care o conducea într-un gard şi şi-a continuat drumul, până când un echipaj de poliţie rutieră, care era în căutarea sa, l-a tras pe dreapta. Duminică seară, în jurul orei 19.00, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată că un autoturism Renault a acroşat gardul unui imobil, pe strada Calea Transilvaniei, după care şoferul, aflat în stare de ebrietate, a părăsit locul producerii accidentului. În baza datelor de identificare ale maşinii, aproximativ o oră mai târziu, poliţiştii rutieri l-au identificat pe proprietar în timp ce conducea maşina pe strada Izvorul Alb din Câmpulung Moldovenesc. La volan era un anume Radu Ciupercă, localnic din Câmpulung Moldovenesc. Acesta lucrează la Unitatea Militară de la Roşu-Vatra Dornei, iar duminică se afla în afara orelor de program. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul în vârstă de 33 de ani avea o concenteraţie de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge. În mod normal, concentraţia de alcool se va cifra în jurul valorii de 2 la mie, ceea ce este sinonim cu o stare avansată de ebrietate.

Sergentul major prins beat la volan duminică seară este doar ultimul dintr-un şir de militari care au fost prinşi băuţi la volan în ultimii ani, unii după ce au provocat şi accidente rutiere. Două exemple sunt de anul trecut.

În noiembrie 2014, un tânăr în vârstă de 24 de ani, militar la unitatea de la Argestru, s-a izbit violent cu maşina în gardul staţiei CFR Câmpulung Est. Şoferul de 24 de ani nu avea permis de conducere şi era băut (0,68 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat).  În urma impactului, pasagerul din dreapta sa a suferit leziuni serioase.

Tot în 2014, în luna mai, un maior al unităţii militare de la Roşu, domiciliat în comuna Preuteşti, a fost prins băut la volan pe DN 2E, în localitatea Rădăşeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un militar beat la volan s-a izbit cu maşina într-un gard şi a continuat că conducă până când a fost oprit de poliţie.
 Vizualizări articol: 2904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Un militar beat la volan s-a izbit cu maşina într-un gard şi a continuat că conducă până când a fost oprit de poliţie2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de vită pe pat de ceapă și morcovi Ai trebuință de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.Cum se procedează: Pieptul de vita se portioneaza si se pune cu o zi... Citeşte