Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 apr 2015 - Anul XX, nr. 90 (5902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Prefectura dispune luarea de măsuri pentru creşterea securităţii la incendiu în Bazar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Instituția Prefectului dispune luarea de măsuri pentru creşterea securităţii la incendiu în Bazarul din Lunca Sucevei. Inițiativa aparține prefectului Constantin Harasim care a avut ieri discuții pe această temă cu reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Primăriei municipiului Suceava, ai Inspectoratului de Poliţie al Municipiului Suceava, ai Poliţiei Locale, ai Comisariatului Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu şi cu cei ai Comisariatului Judeţean pentru Protecția Consumatorilor. Harasim a declarat că această analiză s-a impus ca urmare a evenimentului produs duminică în incinta halei mari din Complexul Comercial Bazar, când un muc de țigară aruncat aiurea putea declanșa un incendiu cu urmări devastatoare. În cadrul şedinţei au fost analizaţi factorii de risc şi neconformităţile existente în activitatea Complexului Comercial Bazar. S-a stabilit ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență şi Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu să efectueze controale specifice în vederea stabilirii măsurilor ce se impun pentru respectarea legilor în vigoare. Totodată s-a solicitat Primăriei municipiului Suceava să dispună măsuri privind interdicţia fumatului şi controlul respectării acesteia în incinta Bazarului. ”Dacă nu avem preocupări de a lua măsuri preventive ne putem confrunta cu probleme mult mai grave. La poarta de intrare în Bazar este un semn cu fumatul interzis, însă nimeni nu îl respectă. Vrem să vedem cine controlează şi cine depune munca pentru a verifica dacă se respectă interdicţia. Oamenii poate spun că suntem răi, dar noi le vrem tot binele. Dacă se întâmplă un incendiu e mai bine? Măsurile pentru prevenţia incendiilor trebuie să fie luate de urgenţă, în condiţiile în care Bazarul nu îndeplineşte condiţiile pentru autorizare din partea ISU Suceava. Dacă o singură victimă este acolo, noi suntem vinovaţi. Acolo sunt foarte multe materiale inflamabile, covoare, haine, deodorante, materiale plastice, diluanţi, încărcătoare pentru brichete. Cu fumatul e chiar o problemă. Ei nu conştientizează că nu au voie să fumeze în zona aglomerată. De asemenea, cerinţele de evacuare nu sunt îndeplinite. Nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi autorizaţi de ISU. Cred că primăria ar trebui să aibă o grupă de pompieri pe zona respectivă”, a declarat prefectul. El a ținut să mai sublinieze că toate aceste măsuri sunt dispuse în vederea asigurării protecţiei atât a agenţilor economici privaţi care îşi desfăşoară activitatea în Bazar, cât şi a consumatorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura dispune luarea de măsuri pentru creşterea securităţii la incendiu în Bazar.
 Vizualizări articol: 1383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura dispune luarea de măsuri pentru creşterea securităţii la incendiu în Bazar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de vită pe pat de ceapă și morcovi Ai trebuință de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.Cum se procedează: Pieptul de vita se portioneaza si se pune cu o zi... Citeşte