Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 apr 2015 - Anul XX, nr. 90 (5902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un nou dosar DNA cu acuzaţii de fapte de corupţie ale comisarului-şef Fediuc

Marţi, 21 Aprilie 2015 (17:19:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Serviciul Teritorial Suceava, efectuează, marţi, percheziții domiciliare în 15 locații situate în județele Suceava și Botoșani, cercetările având loc în cadrul unei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2013-2015.Percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor societăți comerciale.

Conform unor informaţii pe surse, această anchetă se învârte în jurul comisarului-şef Nelu Fediuc, fostul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, trimis deja în judecată de DNA în alte două dosare penale privind constituirea unui grup infracțional organizat ce se ocupa cu introducerea în ţară a ţigărilor de contrabandă, dar şi pentru că ar fi încercat, prin intimidare, să determine schimbarea declaraţiilor mai multor martori în favoarea lui.

În cazul anchetei derulate marţi, un bărbat cu dublă cetăţenie, româno-ucraineană, i-ar fi oferit în repetate rânduri mită lui Fediuc, în vremea în care acesta era şeful  Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, pentru a închide ochii la activitatea de contrabandă pe care acesta o coordona. Fediuc ar fi încasat de la ucrainean câte 2.000 de euro pe lună, în intervalul 2008-2013. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou dosar DNA cu acuzaţii de fapte de corupţie ale comisarului-şef Fediuc.
 Vizualizări articol: 4465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Un nou dosar DNA cu acuzaţii de fapte de corupţie ale comisarului-şef Fediuc1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine bine trimis de
(21 apr 2015, 12:10:55
ok foarte bine, dar pe la primaria comunei Suceava, in special la dl primtaran si a conducatorilor de directii, inclusiv cel economic si de urbanism, pe cind. Bujor fosta copil mic fata de actulii cu functii de peste 10 ani

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de vită pe pat de ceapă și morcovi Ai trebuință de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.Cum se procedează: Pieptul de vita se portioneaza si se pune cu o zi... Citeşte