Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 apr 2015 - Anul XX, nr. 90 (5902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furt cu repetiţie

Un student îşi plimba colegii cu o maşină de teren pe care a furat-o de două ori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cetăţean ucrainean, rezident la Suceava, unde este student, a fost prins de jandarmi cu un autoturism de teren furat. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, iar partea interesantă din acest caz abia urmează: tânărul mai furase maşina cu trei zile înainte şi, după ce s-a plimbat, a dus-o exact în locul de unde a luat-o, fără ca proprietarul, o femeie, să sesizeze furtul. Proprietara a aflat de furt în momentul în care jandarmii i-au bătut la uşă şi i-au restituit autoturismul Nissan Pathfinder.

 

Cum a furat maşina: Autoturismul era descuiat, iar cheile pe bord 

Jandarmii au intrat pe fir în acest caz ieşit din comun ieri, în jurul orei 2.30 din noapte. Un echipaj al Jandarmeriei aflat în serviciu de patrulare a observat, pe strada Roma din municipiul Suceava (în zona de agrement de lângă iazurile aflate în spatele fostei uzinei electrice), un autoturism Nissan Pathfinder, lângă care se aflau doi tineri. Jandarmii s-au apropiat pentru a face verificări, însă cei doi tineri au fugit în zona de pădure din apropiere. Echipajul a rămas în zonă, iar după aproximativ jumătate de oră unul dintre tineri s-a întors la autoturism, cu intenţia de a pleca. În acel moment, a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Tânărul, Sluzenko Ilya, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut că a sustras autoturismul pentru a se plimba. Din ancheta ulterioară a rezultat că ucraineanul a sustras prima dată maşina pe 17 aprilie. El a declarat că a observat autoturismul de teren parcat pe strada Mărăşti din municipiul Suceava. Maşina nu era încuiată, iar cheile de contact erau pe bord.

 

Şi-a invitat colegii la plimbare şi s-a dat mare cu noua sa maşină

Maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a arătat că din anchetă rezultă că tânărul s-a urcat la volanul autoturismului şi a circulat cu el prin municipiul Suceava, pe 17 aprilie, după care l-a parcat în acelaşi loc şi a păstrat cheile maşinii.

Tânărul a repetat plimbarea şi în noaptea de duminică spre luni, de această dată invitând alături de el mai mulţi prieteni, băieţi şi fete, cărora le-a spus că maşina îi aparţine şi a cumpărat-o recent. 

 

Proprietara a crezut că a pierdut cheile

Proprietara maşinii le-a declarat jandarmilor că a crezut că a pierdut cheile în data de 17 aprilie, iar de atunci a folosit al doilea rând de chei, fără a sesiza că maşina a fost utilizată de o altă persoană.

Conform procedurilor, suspectul a fost predat de jandarmi Poliţiei municipiului Suceava, pentru continuarea anchetei. În mod normal, fapta pe care a comis-o acesta se încadrează la infracţiunea de „furt în scop de folosinţă”. Această infracţiune este o noutate a Codului Penal, prevăzută de articolul 230. Furtul în scop de folosinţă este pedepsit la fel ca furtul, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, cu limitele maxime reduse cu o treime. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un student îşi plimba colegii cu o maşină de teren pe care a furat-o de două ori.
 Vizualizări articol: 4052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Un student îşi plimba colegii cu o maşină de teren pe care a furat-o de două ori3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de vită pe pat de ceapă și morcovi Ai trebuință de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.Cum se procedează: Pieptul de vita se portioneaza si se pune cu o zi... Citeşte