Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 apr 2015 - Anul XX, nr. 90 (5902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fotbal pe pâine: Ca în zona crepusculară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şir întreg de evenimente sportive din recent încheiatul weekend pare mai degrabă teleportat către noi, suporterii obişnuiţi, direct din "Zona crepusculară", cum se intitula un serial de mare succes de acum vreo 10 - 15 ani, şi care te purta la fiecare episod prin lumea paranormalului. Cel mai bizar dintre fenomene, şi sunt convins că îmi daţi dreptate, îmi pare a fi victoria României în Fed Cup, în Canada. De fapt, nu victoria în sine, care nu e tocmai surprinzătoare, ci şirul de evenimente din jurul acesteia. A fost, mai întâi, retragerea Simonei Halep. Ce mai freamăt, ce mai zbucium! Răgete patriotarde, atenţionări "amicale", înfierări că pe vremea lui Gigă Dej. Apoi, astea s-au mai domolit, după ce Bouchard a anunţat că nu joacă nici ea. Când colo, ce să vezi? Bouchard joacă! Adică ne-a tras tuturor ditamai ţeapă. Ca să pună şi moţ la tot rahatul ăsta, a mai făcut şi mârlănia de la conferinţa de presă, prilej cu care, punând cap la cap toate întâmplările, am început să mă întreb dacă nu cumva Eugenie Bouchard o fi având strămoşi români, ca dementul ăla de pilot neamţ! Ca atare, şi fără Halep, ba şi fără Niculescu (aici s-ar cuveni să amintesc că absenţa ăsteia nu-i nicio pagubă!) Fetele noastre au obţinut o victorie strălucită, cu adevărat istorică, ba au demonstrat şi că Bouchard asta pare a fi o "vopsită", a cărei valoare a fost umflată cu pompa de o conjunctură favorabilă şi de o presă poate niţel cumpărată. A doua minune s-a produs în Ghencea, reconfirmând că Steaua cu Gheorghe liber e infinit mai proastă decât Steaua cu Gigi în pârnaie. Chiar vrei titlul, Gheorghe? Atunci, marş înapoi la bulău, Gigi! În sfârşit, al treilea fenomen paranormal a fost victoria lui "Dottore" Valentino Rossi la moto GP, după un "bodycheck" aplicat (cu motocicleta!) lui Marquez, chiar în ultima linie dreaptă. Dacă ar fi fost vorba de altul, poate că aş fi adus vorba despre premeditare. La Rossi, nu e cazul: el are voie orice!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbal pe pâine: Ca în zona crepusculară.
 Vizualizări articol: 1204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Fotbal pe pâine: Ca în zona crepusculară4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de vită pe pat de ceapă și morcovi Ai trebuință de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.Cum se procedează: Pieptul de vita se portioneaza si se pune cu o zi... Citeşte