Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cupa Presei la Tir

Jurnaliştii s-au întrecut la tras cu pistolul pentru al optulea an consecutiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Numeroşi reprezentanţi ai ziarelor locale, ai posturilor de televiziune, ai radiourilor şi ai mijloacelor de informare din mediul online au participat, ieri, la Cupa Presei la Tir, eveniment de tradiţie organizat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava pentru al optulea an consecutiv. În poligonul de pregătire al jandarmilor de la Mihoveni jurnaliştii au tras la ţintă, de la 15 de metri, cu pistoale de calibrul 7,65 mm, celebrele Carpaţi. Într-o primă fază, fiecare concurent a avut la dispoziţie trei trageri de antrenament, după care a urmat concursul efectiv. Trei trageri pentru fiecare dintre participanţi, la ţinta cu cercuri. 

Rezultatele s-au dovedit a fi foarte bune. Astfel, la proba masculină, din maximum de 30 de puncte, Ticu Dolenschi, de la Plus TV, a reuşit să adune 29 de puncte (două ţinte la 10 şi una la 9). Pe locul II s-a clasat Valentin Cimpoieş, de la Radio Vocea Evangheliei, cu 27 de puncte. Pe poziţia a III-a, cu 26 de puncte, s-au clasat nu mai puţin de patru concurenţi: Constantin Zuzeac - Obiectiv de Suceava, Florin Paiu -  Monitorul de Suceava, Cătălin Ciobanu – Bucovina TV şi Cozmin Aghiorghiesei, de la Intermedia TV.

La feminin, cea mai bună s-a dovedit a fi Dana Beale, de la Crai Nou, cu 25 de puncte. Pe podium au mai urcat Iulia Niga – Obiectiv de Suceava şi Oana Moraru, Plus TV, la egalitate pe locul II, şi Viviana Vlad, pe locul III, de la Plus TV.

Toţi participanţii au primit diplome, iar câştigătorii au fost distinşi şi cu medalii, tricouri şi plachete.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Suceava, reprezentată de Mihai Androhovici.

Competiţia de ieri a fost organizată în cadrul evenimentelor ce au loc în preajma Zilei Jandarmeriei. Pe 3 aprilie, Jandarmeria va marca 165 de ani de la momentul în care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat actul de înfiinţare a instituţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jurnaliştii s-au întrecut la tras cu pistolul pentru al optulea an consecutiv.
 Vizualizări articol: 1616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Jurnaliştii s-au întrecut la tras cu pistolul pentru al optulea an consecutiv3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte