Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi inedite în bibliotecile şcolare cu ocazia programului "Şcoala altfel"

Joi, 2 Aprilie 2015 (15:56:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Bibliotecarii şcolari şi-au propus ca şi în acest an, în săptămâna 6-10 aprilie, dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul Programului “Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, să repete reţeta succesului anilor anteriori. După cum ne-a spus prof. Daniela Argatu, coordonator metodic biblioteci şcolare, Casa Corpului Didactic (CCD) „George Tofan” Suceava, preşedinta Filialei Suceava a Asociaţiei Bibliotecarilor din România (ABR), bibliotecarii suceveni au pregătit diverse activităţi ce au la bază pe lângă biblioterapie şi ateliere de artterapie, ludoterapie, audiţii, dans, terapie recreaţională, lutterapie, broderie, închistrit ouă etc., toate acestea implicând afectivitate, simţul estetic al copiilor, aducând beneficiu atât pentru elevi cât şi pentru instituţiile şcolare aparţinătoare. „Bibliotecarii şcolari ştiu cel mai bine că elevii pot aplica sau pot dezvolta mai bine o activitate dacă le place şi şi-o doresc, şi de aceea scopul însuşit al programului este de a dezvolta la copii, pe lângă competenţele info-documentare, şi competenţe ce ţin de non-formal pentru a completa formalul şi achiziţiile. Acest program s-a dezvoltat foarte bine în bibliotecile şcolare din judeţul Suceava în fiecare an şi de aici şi garanţia succesului activităţilor”, a explicat prof. Daniela Argatu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activităţi inedite în bibliotecile şcolare cu ocazia programului "Şcoala altfel".
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Activităţi inedite în bibliotecile şcolare cu ocazia programului "Şcoala altfel"5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte