Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Senatorul Neagu: „Prefectul de Suceava trebuie să solicite prim-ministrului să stabilească data alegerilor cât mai repede”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul de Rădăuți Mihai Neagu consideră că pentru rezolvarea situației de la nivelul administrației locale rădăuțene, prefectul de Suceava, Constantin Harasim, trebuie să solicite Guvernului organizarea cât mai curând a alegerilor parțiale în municipiul Rădăuți. Senatorul și-a motivat afirmația prin dificultățile cu care se confruntă comunitatea rădăuțeană: „Consider că trebuie făcute toate demersurile, în mod rapid, pentru organizarea alegerilor anticipate pentru Consiliul Local Rădăuți. În situația de acum, când nu există primar, nu există Consiliu Local, municipiul Rădăuți este neguvernabil, adică nu poate fi administrat. În localitate există o serie de probleme, în primul rând pe segmentul social, apoi sunt probleme în domeniul sănătății, dar și al infrastructurii. Mă refer la cetățenii care au murit în situații neelucidate, când de fapt ei erau sau fuseseră internați la spitalul rădăuțean. Din punct de vedere social, așezarea noastră nu mai are nici potențial economic ca să absoarbă forța de muncă, despre care zic eu că e în exces, iar din punct de vedere al infrastructurii, localitatea arată ca după bombardament din cauza lucrărilor care se desfășoară într-un mod ciudat. Din aceste motive consider că Rădăuțiul trebuie să beneficieze de un sprijin politic și administrativ la nivel central. De aceea consider că prefectul de Suceava trebuie să facă demersul procedural, prevăzut de lege, ca să solicite prim-ministrului să stabilească data alegerilor cât mai repede, să nu lase să se scurgă acel termen de 90 de zile. Este un demers cetățenesc, nu neapărat politic, și în calitate de cetățean al acestui oraș trebuie să scot în evidență nevoia socială, politică și administrativă”, a afirmat senatorul Mihai Neagu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Neagu: „Prefectul de Suceava trebuie să solicite prim-ministrului să stabilească data alegerilor cât mai repede”.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Senatorul Neagu: „Prefectul de Suceava trebuie să solicite prim-ministrului să stabilească data alegerilor cât mai repede”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uăi Mutule, taci draaqului... din gură! trimis de
( 2 apr 2015, 14:14:31
Uăi Mutule, taci draaqului... din gură! *

Etete la el, senatorul muților. O căpătat grai.

O râs un județ întreg, ba chiar o țară întreagă de cum a reușit moș Neagu aista să-și aburce în căruță un mandat de senator TĂCÂND.
De prin 2012 și până acum, senatorul melcilor TĂCUȚI nu s-a remarcat prin nimic altceva decât ceea ce l-a consacrat: TĂCEREA, evaluată obiectiv la greutatea ei echivalentă în aur.
Acuma văd că ș-o cumpărat mutălăul o gură de pe okazii sau olx și s-a apucat să grăiască prăpăstii.
Taci, uăi senator neobrăzat, DIN GURĂ.
Ia-te de mânuță tu - cel mai mutălău senator sucevean, cu nelu a lu' Informatoru' securist - cel mai delăsător, leneș și bogat deputat sucevean ȘI ARUNCAȚI-VĂ ÎN GÂRLĂ.
S-a scumpt kila de prostani, nEAGULE!

Silenio, Prego!
Nu mai urla așa după ciolan, că dorm copiii!

( * Neagu Lupu ot Maglavit scâncește: „Tă vă pocăiţi, că ata tpune motu, că de nu mereţi în iad că tînteţi ticăloti ti rîdeţi de mine.”)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte