Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eroare

Drumul spre Ardeal pe şoseaua de centură a Sucevei, inexistent pe panourile rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proaspăt inauguratul tronson III al şoselei de centură a Sucevei, care asigură accesul facil dinspre Siret spre Ardeal şi parţial spre Capitală,  continuă să aibă lacune în ceea ce priveşte indicatoarele rutiere. Astfel, şoferii care circulă pe DN 2 dinspre Siret şi merg spre Vatra Dornei, Bistriţa sau Cluj-Napoca nu sunt ghidaţi de nici un indicator cu privire la faptul că dacă intră pe şoseaua de centură ajung direct pe DN 17, „la Zidul Morţii”, de unde au acces spre Ardeal, fără a mai intra prin oraş. Astfel, un conducător auto care nu este din zonă nu este ajutat de nici un indicator, condiţii în care poate ocoli kilometri buni până să ajungă pe DN 17.

Reporterii Monitorului de Suceava au constatat la faţa locului că un prim indicator care arată posibilitatea ca şoferii să vireze la dreapta, spre Gura Humorului, este abia în apropiere de pilonul de la „Zidul Morţii”.

Această eroare nu a fost îndreptată în ciuda faptului că Poliţia Rutieră a făcut o inspecţie la faţa locului şi a dispus remedierea mai multor probleme de semnalizare, înainte de a fi deschisă circulaţia.

Reporterii Monitorului de Suceava au semnalat ieri situaţia atât la Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, cât şi la Secţia de Drumuri Naţionale Suceava, ultima având în administrare drumul. Şoseaua de centură nu a fost încă predată oficial administratorului drumului, de către firma executantă, astfel că aceasta ar putea adăuga un indicator rutier sau un panou de informare. Pe de altă parte, este clar că proiectul nu a fost gândit în toate detaliile.  Această eroare nu poate să nu stârnească nemulţumiri în condiţiile nu este nici pe departe prima. Monitorul de Suceava a semnalat numeroase greşeli grave privind distanţele rutiere inscripţionate pe panouri. De departe cea mai mare a fost legată de un panou dispus la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului. Pe acel panou distanţade la Suceava la Câmpulung Moldovenesc era de 148 de kilometri, de la Suceava la Bistriţa de 159 de kilometri, în timp ce de la Suceava la Dej erau numai 179 de kilometri. Practic, toate distanţele rutiere de pe acel panou erau greşite. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul spre Ardeal pe şoseaua de centură a Sucevei, inexistent pe panourile rutiere.
 Vizualizări articol: 3169 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Drumul spre Ardeal pe şoseaua de centură a Sucevei, inexistent pe panourile rutiere3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte