Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 apr 2015 - Anul XX, nr. 76 (5888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Maşină răsturnată pe artera principală a Sucevei, după un impact cu un taxi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism Toyota Corolla, condus de un botoşănean, a ajuns cu roţile în sus, pe artera principală a municipiului Suceava, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism „Taxi”, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, peste drum de OMV. Evenimentul rutier s-a produs ieri, în jurul orei 16.00, şi, în ciuda violenţei impactului, şoferul aflat în maşina răsturnată nu a suferit leziuni.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că şoferul autoturismului Toyota, Cristi C., în vârstă de 37 de ani, din Botoşani, circula dinspre Calea Obcinilor şi a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Logan – taxi, condus de Dumitru P., în vârstă de 54 de ani, din Moara, care a plecat din staţia taxi de la intrarea pe bulevard. Fiecare din cei doi şoferi a venit cu variante diferite cu privire la cum s-a produs accidentul. În timp ce şoferul din Botoşani a declarat că taximetristul nu i-a dat prioritate la plecarea de pe loc, ieşindu-i în faţă, acesta din urmă susţinea că a fost pur şi simplu lovit de cealaltă maşină, scăpată de sub control din cauza vitezei. Cert este că în urma impactului autoturismul Toyota s-a răsturnat, în timp ce taxiul a fost proiectat într-un alt autoturism taxi, care a fost avariat uşor.

Poliţiştii rutieri urmau să consulte imaginile video care au surprins evenimentul, pentru a stabili cine va fi amendat şi eventual lăsat fără permis de conducere, pentru neacordare de prioritate în trafic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină răsturnată pe artera principală a Sucevei, după un impact cu un taxi.
 Vizualizări articol: 5212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Maşină răsturnată pe artera principală a Sucevei, după un impact cu un taxi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce e asa greu ? trimis de
( 2 apr 2015, 11:47:04
Trecand peste faptul ca Toyota s-a rasturnat, unde a fost violenta impactului ??? Toyota avea stramb un colt de bara ( stalpul si plafonul sunt de la statul pe cu ☭  ) iar taxiul la fel. Cumva proprietarul taxiului ( nu soferul ) este vreun politist rutier ? Doar s-a scris ca taxiul a plecat de pe loc. Indiferent de unde venea Toyota ( personal inclin sa cred ca dinspre Lidl ), soferul de taxi este vinovat. Parerea mea este ca : Toyota venea dinspre Lidl, probabil avea si vreo 50 la ora in curba aia, soferul era atent in stanga spre semafor daca vin sau nu masini, nu l-a vazut pe istetul cu taxiul care la plecarea de pe loc nu s-a asigurat temeinic sau nu a putut sa observe masina din curba, centrul de presiune ( nu cel de greutate ) al masinii se deplasase mult in exterior si a fost de-ajuns un mic soc de la taxiul care s-a pus in miscare ca sa-l rastoarne. Dar e doar parerea mea si asteptam un fragment din inregistrarea de pe camere, la fel ca in cazul accidentului de la giratoriul din Burdujeni si de la trecerea de pietoni de la Spital, ca sa faca lumina. Si inca un lucru : statia de taxi e prost pusa acolo, e practic in intersectie. Ar trebui deplasata mai spre Metro, daca reusiti sa nu-i suparati pe piratii cu transportul de persoane spre Falticenihappy
2.   Precizare trimis de
( 2 apr 2015, 11:59:03
Toyota venind dinspre Lidl ar fi singura varianta ca soferul de taxi sa aiba constiinta impacata ca s-a asigurat cum trebuie, dar nu avea cum sa vada Toyota ( la 50 la ora parcurgi breteaua din intersectie cam in 2 secunde ). Altfel, daca Toyota venea dinspre Stadion, nu are nicio scuza. Oricum, in ambele cazuri, ramane fara permis pentru ca la plecarea de pe loc trebuie sa acorzi prioritate tuturor celorlalte vehicule, indiferent de sensul lor de deplasare.
2.1  RE: Precizare trimis de
( 2 apr 2015, 12:00:10
Abia acum am citit articolul cum trebuiehappy Da, Toyota venea dinspre Lidl . Scuzatihappy
3.   Bad robot trimis de
( 2 apr 2015, 12:48:54
Pentru limba română, apăsați tasta 1!
Pentru a nu deveni penibil, citiți articolul!hee hee
4.   TAZ... trimis de
( 2 apr 2015, 12:55:18
Taz, tu apuca-te de treaba aceea in Morse pe care o mai recomandai pe aici. Temeinic si cu jind, da ?
4.1  RE: TAZ... trimis de
( 2 apr 2015, 22:50:46
Eh, boactere împuțit, abia acuma am timp să mă apuc, temeinic, de treaba aceea ce o promovam pe sit, în cod morse.
Apăi, iacătă, TâNpitule:
... / ..- / --. / .. / .--. / ..- / .-.. / .- / --..-- /

Cu jind, boactere, cu jind să o souji!
5.   Milițiene cu fofează, trimis de
( 2 apr 2015, 13:51:08
comentează în ieslea ta!
După ce ai confirmat (a câta oară ?thinking ) că ai clase cât un interregio, în loc să faci clonțul mic, dai din fleancă în stil nătărău ™.
Tipic melițian cu bastonul înfipt în koor.oh go on

Și totuși,TE-A ÎNTREBAT CAREVA DE SĂNĂTATE, de te bulbuci așa?
A grăit cineva cu tine, milițian incult și țâfnos?
Vrai să te stuchesc?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de mazăre În toate cele patru țări ale Maramureșului, la fasole îi zice... mazăre. Iar în Apuseni, moții fac, în zilele de post, bucate din mazăre de cucuruz. Adică, tot din fasole. Știind toate astea, mai că nu-ți mai vine să-l iei... Citeşte