Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2015 - Anul XX, nr. 73 (5885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concurs

O elevă de 17 ani de la Colegiul „Petru Rareş” din Suceava a cucerit juriul de la „Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adolescentă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava, Bianca Coştiug, a cucerit juriul de la emisiunea „Românii au talent” atât cu talentul, cât şi cu frumuseţea ei. Bianca Coştiug a prezentat juriului un bellydance tribal, iar la final a primit patru de „da” pentru a trece în etapa următoare a emisiunii. Tânăra suceveancă a intrat pe scenă cu puţine emoţii şi a impresionat juriul încă de la început, Andra exclamând atunci când a văzut-o: „Ce zâmbet, ce culoare!”. „Arată-ne că eşti foarte talentată”, i-a transmis şi Bebe Cotimanis înainte ca Bianca să-şi înceapă dansul.

După ce şi-a prezentat dansul, care a stârnit ropote de aplauze şi aprecieri din partea juriului, atât pentru frumuseţea Biancăi, cât şi pentru talentul său, Bebe Cotimanis a ţinut să-i spună elevei din Suceava că „Măria sa Ştefan cu siguranţă a vrut să câştige războaiele cu turcii ca să facă rost de turcoaice. Foarte frumos dans”. El a fost completat de Mihaela Rădulescu, aceasta spunându-i Biancăi Coştiug că „sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă”. „Cred că este primul dans, de bellydance, cel puţin din categoria asta, care îmi place cu adevărat”, a continuat Mihaela Rădulescu.  Frumuseţea tinerei din Suceava a fost apreciată şi de Andra, care a ţinut să spună: „Am mai avut fete frumoase pe scenă. Dar tu eşti şi frumoasă, şi talentată. Şi ai o atitudine de învingătoare. Uite ce ai făcut cu colegii noştri. Bravo!”

Bianca Coştiug a primit sfaturi şi din partea lui Andi Moisescu, acesta spunându-i că „ai nişte ochi care curentează. Foloseşte acest atu al tău care te diferenţiază între toate celelalte dansatoare de bellydance”. La final, eleva din Suceava a primit patru de „da” şi steaua care îi asigură prezenţa în etapa viitoare a concursului. „Steluţa aceasta reprezintă pentru mine un vis împlinit”, a declarat eleva din Suceava.

Bianca Coştiug este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, ea calificându-se anul acesta la etapa naţională a Olimpiadei de Limba Engleză. Pe lângă şcoală, Bianca Coştiug este şi instructor coregraf la Bucovina Dance Studio, este pasionată de jurnalism şi poezie, având mai multe premii de nivel naţional obţinute pentru creaţiile sale. Numele de scena al Biancăi este ZenMamma, acelaşi nume avându-l şi blogul şi pagina ei de artist, prin care încearcă, aşa cum ne-a declarat, „să distrug stereotipurile construite de societate şi să-i învăţ pe oameni meditaţia activă a dansului”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă de 17 ani de la Colegiul „Petru Rareş” din Suceava a cucerit juriul de la „Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 10391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 16 voturi
O elevă de 17 ani de la Colegiul „Petru Rareş” din Suceava a cucerit juriul de la „Românii au talent”3.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei