Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2015 - Anul XX, nr. 73 (5885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Gura Humorului

„Justiţia televizată” şi utilizarea excesivă a măsurii arestului preventiv, subiecte dezbătute la întâlnirea judecătorilor cu avocaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conferinţa organizată la Gura Humorului de Baroul Suceava şi Curtea de Apel Suceava a reunit aproximativ 90 de participanţi, judecători de la secţiile penale ale instanţelor de pe raza Curţilor de Apel Iaşi, Bacău, Suceava, precum şi avocaţi din Barourile Botoşani, Iaşi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Suceava.

Conferinţa care s-a desfăşurat vineri, 27 martie, face parte dintr-un proiect pus în practică la nivel naţional de Reprezentantul României la Consiliul Consultativ al Judecătorilor Europeni (CCJE), Uniunea Naţională a Barourilor din România, Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor  (INPPA) şi Consiliul Superior al Magistraturii. Proiectul menţionat a fost determinat de necesitatea aplicării recomandărilor din Avizul nr. 16 al CCJE, privind relațiile dintre judecători şi avocaţi în vedere asigurării calităţii şi eficienței justiţiei.

 

„Au fost subliniate reglementările lacunare ori contradictorii şi care se impun a fi corectate legislativ”

Printre invitaţi, dar şi cu un rol activ de implicare în desfăşurarea lucrărilor conferinţei s-a numărat şi reprezentantului României la CCJE, judecătoarea dr. Rodica Aida Popa, dar şi avocatul dr. Petruţ Ciobanu – director al Departamentului de Pregătire Continuă al INPPA.

“Având în vedere tema conferinţei, respectiv <Garanţiile dreptului la apărare în cursul procesului penal. Infracţiunile contra înfăptuirii justiţiei. Drepturile şi obligaţiile deontologice ale judecătorilor şi avocaţilor>, au fost susţinute prelegeri extrem de interesante şi de un nivel ştiinţific ridicat, fiind subliniate aspectele practice utile din perspectiva activităţii curente, dar şi reglementările lacunare ori contradictorii şi care se impun a fi corectate legislativ. Nu au lipsit abordările unor subiecte la ordinea zilei referitoare la <justiţia televizată>, excesul utilizării măsurii arestului preventiv etc.”, ne-a declarat decanul Baroului Suceava, avocatul Sorin Rusu. Acesta a arătat că discuţiile au scos în evidenţă necesitatea ca judecătorii şi avocaţii să-şi respecte necondiţionat normele de conduită, urmând a se stabili dacă este oportună şi necesară elaborarea unui cod deontologic comun. „Toţi participanţii la conferinţă au subliniat că respectul reciproc între cele două profesii este de natură a îmbunătăţi atât percepţia şi încrederea publică în actul de justiţie, cât şi calitatea acestuia, în beneficiul exclusiv al cetăţeanului”, a completat decanul Baroului Suceava.

Avocatul Sorin Rusu a arătat că la Suceava a fost încheiat un Protocol de colaborare instituţională între Curtea de Apel şi Barou, „finalitatea acestei colaborări vizând esenţialmente sporirea încrederii în serviciul public al Justiţiei”.

 

Despre „justiţia televizată şi spectacolul cătuşelor”

Decanul Baroului Suceava ne-a declarat că în privinţa subiectului „justiţiei televizate” s-a remarcat faptul că în studiourile de televiziune sunt prezenţi diverşi „specialişti” care îşi exprimă dezinvolt părerea, chiar dacă nu au nici o pregătire în domeniul juridic.

„Chiar şi atunci când opiniile sunt exprimate de o persoană calificată, aceasta nu cunoaşte nici datele problemei şi nici care sunt probele existente la dosarul cauzei, generând astfel o imagine deformată asupra cadrului în care se desfăşoară sau urmează să se desfăşoare judecata”, explică avocatul Sorin Rusu. Acesta a arătat că aceste „judecăţi publice” generează şi dezbateri în familiile celor care urmăresc talk-show-urile televizate, ajungându-se astfel la realitatea potrivit căreia între judecata magistratului, singura care se bazează pe profesionalism şi se raportează la probatoriul cauzei, şi cea inoculată în conştiinţa opiniei publice se creează un paralelism periculos pentru ideea de justiţie.

 

„Verdictul stabilit la televizor, o formă preponderent comercială de dobândire a audienţei”

Decanul Baroului Suceava a subliniat şi faptul că „judecata televizată reprezintă, în mod incontestabil, o formă de influenţare sau, şi mai grav, o formă de presiune asupra judecătorului ori chiar a avocatului”, considerând că „verdictul” stabilit la televizor nu reprezintă, de cele mai multe ori, respectarea dreptului la informare a cetăţeanului, ci o formă preponderent comercială de dobândire a audienţei.

În ceea ce priveşte „spectacolul televizat al cătuşelor”, a mai transmis Sorin Rusu, „chestiunea a fost menţionată ca fiind o realitate cvasicotidiană, parţial necesară din perspectiva prevenţiei generale, dar cu riscul de a se transforma în demonstraţii de forţă sau de satisfacere superficială a ideii de justiţie a opiniei publice”.

Decanul Baroului Suceava a ţinut să precizeze că formatul actual al conferinţei, aşa cum a fost stabilit din perspectiva Avizului 16 al CCJE, nu a permis şi participarea procurorilor, însă, într-o etapă ulterioară a acestor întâlniri profesionale, se va realiza dezbaterea în prezenţa tuturor actorilor principali – judecători, procurori şi avocaţi –, ceea ce va permite abordarea transparentă şi constructivă a tuturor problemelor care ţin astăzi prima pagină a ziarelor şi jurnalelor televizate, respectiv percheziţiile, reţinerile, arestările etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Justiţia televizată” şi utilizarea excesivă a măsurii arestului preventiv, subiecte dezbătute la întâlnirea judecătorilor cu avocaţii.
 Vizualizări articol: 2832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
„Justiţia televizată” şi utilizarea excesivă a măsurii arestului preventiv, subiecte dezbătute la întâlnirea judecătorilor cu avocaţii3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chomsky pct. 2 trimis de
(30 mar 2015, 11:45:03
„2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii

Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijoreaza real și angajează opinia publică, iar apoi oferă soluțiile.”

Adicătelea conferința de mai sus este doar un KĂKAT pe băț, coafat cu exprimări gomoase și bombastice, care are drept temă „dezideratul golănașilor neosocialismului cu tentă fascistă, în a-și asigura liniștea Omertică”

Acea liniște mormântală, specifică fulgerăturii de la ceasul nopții, apanaj conjunctural al hoților de cai și al clasei politice șovaielnice.

Până ascuț grafitul plaivazului, luaț d-acilea, domni ... conferențiari ai cosorului lui Moceanu:

„CEDO - ARTICOLUL 10

Libertatea de exprimare

1. Orice persoană are dreptul la libertate de exprimare.

Acest drept include libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau a comunica informaţii ori idei fără amestecul autorităţilor publice şi fără a ţine seama de frontiere. Prezentul articol nu împiedică Statele să supună societăţile de radiodifuziune, cinematografie sau televiziune unui regim de autorizare.”

”Constituția României - ARTICOLUL 30

Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.”
------
acestea sunt valori fundamentale
Abia pe la alieatele 2 - 3 - 4 sunt menționate excepțiile drepturilor omertice ale guzanilor capitalismului de japcă și prăduială!

2.   Com trimis de
(30 mar 2015, 12:00:30
Domnilor magistrati nu va mai plangeti, ca oricum faceti o justitie de tot c.a.c.a.tul cum stiti doar voi, lasati presa sa vegheze si asa puteti dovedi ca sunteti corecti.
3.   Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(30 mar 2015, 12:28:57
De ce este această conferință a șobolanilor etalați public o concretizare elocventă a punctului 2 din Chomsky?
Deoarece ideea precum că „Justiția televizată” poate influența obiectivitatea și imparțialitatea actului de justiție este CEA MAI NEOBRĂZATĂ GOGORIȚĂ TEMATICĂ, sub care se putea iniția această dezbatere.

Știe careva, cumva, în Rroemenica asta neosocialistă ca VREODATĂ un judecător să-și fi soluționat dosarele funcție de opiniile exprimate în presă sau medii de informare audi-vizuale?
Este VREUNUL CARE POATE TESTIMONIA DESPRE ACEASTA?

NU!
Atunci, leit-motivul sub care acești ȘOVAielnici își camuflează îngrijorarea este unul cu valoare de adevăr FALSĂ.
Nu grija actului de justiție îi foute pe ei, ci mai degrabă îngrijorarea frecvenței și amplorii cu care sunt etalate mediatic cazuri de corupție la cel mai înalt nivel, având drept subiecți borfași ai socialismului fesenist disimulați sub toate culorile spectrului politic iliescian și având ca obiect sume de ordinul milioanelor, zecilor de milioane și sutelor de milioane de euro DELAPIDATE.
Ori, o asemenea frecvență a prezentării mediatice a „realizărilor” socialismului de caviar nu dă bine la popülime, arhicunoscut fiind amănuntul că popülimii trebuie să-i fie transmise DOAR mesaje subliminale care să îndemne la tăcere, la ascultarea stăpânirii, la împământarea genunchiului și aplecarea grumazului.
Frecvența cazurilor de mare corupție, mediatizate în print și audio-vizual, sumele fabuloase descrise cu ocazia acestor mediatizări, raportate la cei 1,50 Ron, 50 ron sau urzici de 2 Ron ale popülimii, nu fac altceva decât să inducă o anumită stare de îndreptățită nemulțumire în rândurile popülimii.
3.1  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(30 mar 2015, 12:41:01
Motiv pentru care se adună clasa politică ȘOVAielnică în meetinguri tematice, care să disece flocul în patru și să inducă, în mod artificial, ideea deprecierii calității actului de justiție sub impulsul mediatic al liderilor și formatorilor de opinie!
Iar pentru asta „se adună-n sfatul țării” pociturile ȘOVAielnice și morfolesc printre dinți fraze sforăitoare și cuprinzătoare: „Compromiterea interesului justiției”, „Presiune asupra justiției”, etc. etc.

În fapt BORFAȘII nu știu ce să mai inventeze ca să pună botnița presei, în scopul de a-și asigura acea LINIȘTE mormântală, la adăpostul cărora să se poată pitula nesimțiți, cu toate potlogăriile lor, cu toate nelegiuirile și fărădelegile lor, cu toate zecile și sutele lor de milioane de euro, delapidate din batista babelor, pușculița țâncilor și chimirul spart al plebeilor.

ACEASTA ESTE PROBLEMA CE-I MACINĂ PE ȘOBOLANII NEOSOCIALISMULUI CU FAȚĂ FASCISTĂ.
BOTNIȚA.
Botnița pe care voiesc să o aplice celei de-a PATRA PUTERI ÎN STAT – PRESA.

Căci dezvăluirea și etalarea publică a fărădelegilor, a încălcărilor procedurilor, a legilor, a metodologiilor, este SINGURUL LUCRU DE CARE LE PASĂ ȘOBOLANILOR și care are efect deratizant PUBLICAREA ÎN PRSESĂ.
În rest, poate să facă cine-o face mii de petiții sau cereri procedurale. Îi doare fics în poulă de-asta, ba chiar mai mult, se râd pe ei ca o fofoloancă de iapă aflată la vreme de rut, știind că petiția va fi soluționată (și trântită) de un camarad systemic.

Singurul lucru valid în țara aceasta este presa.
Acum se pare că s-au chitit guzanii, popândăii și șobolanii kominterniști transpartinici să-i pună botniță.
Om trăi și om vedea ce s-o mai întâmpla.
3.2  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(30 mar 2015, 12:45:14
Nota:
Termenii din clasa lexicală ȘOVAielnic, ȘOVAitor, sunt termeni recenți intrați în dicționarul limbii române.
În fapt termenul exista și mai înainte însă, după ședința Senatului în care s-a respins cerea de arestare preventivă a miruitului șOVA, cuvântul „a șovăi” a urmat parcusul deviației semantice, specifice polisemanticii, generând astfel un nou sens:
A ȘOVAi - a fi aderent, susținător, simpatizant, militant al HOȚIEI ÎNTRONIZATĂ LA RANG DE POLITICĂ DE STAT.
3.3  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(30 mar 2015, 20:04:11
Pe cine prostesti bey piki taz izman de pamp a lache ? Iar ai pus de o peltea in stilul tau de golan cult in cap. Da de pampii tai de ce nu zici nimic ? Ce impartialitate ai tu mey farsorule, daca iti tremura izmanutza sa zici si de cei 10 ani de teroare sub domnia lu' bas de part al 3-lea. Sant curios atunci cand vor face o sezatoare de asta si procurorii, daca "o s-o tii tot asa". Atunci o sa ai buzitze moi si catifelate si o sa inchini osanale statului de drept si "democrasy". Vai de capul tau de "intelectal" vandut, dilematic si ticalos ordinar.
3.4  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(30 mar 2015, 23:25:09
... / ..- / --. / .. / .--. / ..- / .-.. / .- / - / .- / -. / .--. / .. / - / ..- / .-.. / . / --..-- /
3.5  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(31 mar 2015, 00:30:46
Băi poulă cu urechi,  ☭ -ți dumnezeii mă-tii de bou să-ți fout Io*.
Tocmai ce mi-am dezactivat conturile pe care tu și borfașii tăi kominterniști nu le știați întru monitorizare.
Tocmai ce am șters o pagină FB pusă în slujba unei cauze etice.
Tocmai ce am șters toate postările de pe un anumit Blog.
Fiindcă în viața mea nu am câștigat nici 5 bani din postăceală *.
Tocmai ce am declinat o ofertă imundă, dătătoare de multe satisfacții finaciare.
Și știi de ce? Fiindcă din experiența mea de om căruia i-a fost respins dosarul la un concurs măsluit de ocupare a unei funcții contractuale în administrație, pe motiv că nu are studii medii economice, ** sunt ferm convins că NICIODATĂ n-o să pot să soug poula nici lui mârza, nici lui bejenaru, nici la vreun alt jegos pesedist.
Și dacă vreodată mai îndrăznești să mă acuzi de mercenariat, să mă bată Domnul Zeu că îți aflu IP-ul și adresa, vin la tine și te croiesc cu o ostreață în cap până-ți intră în dovleac bunele cuviințe. TâNpitule ordinar, că ești de un catârism în stare să scoată din pepeni și cele mai rezistente caractere.
-----
* La ultima emisiune a Eugeniei Vodă a fost invitat Vlad Tăușance, seful campaniei online a lui Klaus Iohannis. Cu regeret am aflat că nici titulatura de „postac” nu mi-o merit. Fiindcă postac, în definiția specialiștilor domeniului, este cel ce-și vinde opinia, sau se anfajează să formeze o opinie ce nu-i este convingere proprie, contra unor sume uriașe de bani.
Repet: NU AM CÂȘTIGAT NICIODATĂ NICI % BANI DIN POSTĂRI.
** eu având studii superioare tehnice. Studii medii avea persoana în favoarea căreia se măsluise concursul.
„La postul de la Bortilenii de Câmpie intră doamna.. Clitemnestra” - așa a sunat telefonul dat de mârza la șefii din administrația Bortilenilor.
3.6  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(31 mar 2015, 00:31:28
Așa a dictat mârza, așa s-a procedat. Acuma înțelegi că prefer să-mi tai o mână din cot decât să fac postăceală în favoarea PSD-ului?
Hristosul și anafura mă-tii de BOU! END OF MESSAGES OVER AND EVER. TâNpitule!
3.7  RE: Presa - Buldogul de pază al democrației trimis de
(31 mar 2015, 08:58:37
Piki cel cu urdori la ochi , da perspicac mai ejti ma jigodie. Te dai de gol precocule prin ce scoti pe gaura mintii. Bulisorul asta, "dacat" sa faca postaceala in favoarea piesede face postaceala asa de nebun, de capul lui. Vezi ca ai un "petit bobo" la cap. Mey ala mic cu capul mare ce rau imi pare ca am aflat cu o zi mai tarziu ca erai in greva foamei. Veneam pe acolo sa-ti zic vreo 2, bey impostorule care mi-ai injurat mama de nenumatate ori.
4.   Proba verității trimis de
(30 mar 2015, 13:01:14
„Art. 277

Compromiterea intereselor justiţiei

(1) Divulgarea, fără drept, de informaţii confidenţiale privind data, timpul, locul, modul sau mijloacele prin care urmează să se administreze o probă, de către un magistrat sau un alt funcţionar public care a luat cunoştinţă de acestea în virtutea funcţiei, dacă prin aceasta poate fi îngreunată sau împiedicată urmărirea penală, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dezvăluirea, fără drept, de mijloace de probă sau de înscrisuri oficiale dintr-o cauză penală, înainte de a se dispune o soluţie de netrimitere în judecată ori de soluţionare definitivă a cauzei, de către un funcţionar public care a luat cunoştinţă de acestea în virtutea funcţiei, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(3) Dezvăluirea, fără drept, de informaţii dintr-o cauză penală, de către un martor, expert sau interpret, atunci când această interdicţie este impusă de legea de procedură penală, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(4) Nu constituie infracţiune fapta prin care sunt divulgate ori dezvăluite acte sau activităţi vădit ilegale comise de autorităţi într-o cauză penală.”

Aceasta este forma infracțiunii prevăzută de Noul Cod Penal.
Text de lege suficient de explicit, capabil să-l înțeleagă ȘI colhoznicii, milițienii sau Licențiații de Ziua a Șaptea de la Sfredelu Haret ( Hellonail biting Medvediac) sau Româno- Americană (Hellonail biting Cowboyanu) *.

Care sunt subiecții de drept ai acestei prevederi?
1. magistrați
2. funcționar public
3. martor
4. expert
5. interpret

ALLE SIND KLAR?
Mai ales pentru acei procurori care sifonează în presă tone întregi de rechizitorii și declarații de martor, din dosare AFLATE în faza de URMĂRIRE PENALĂ sau în FAZA JUDECĂȚII.
E clar acuma cine sunt cei care COMPROMIT INTERESELE JUSTIȚIEI?
4.1  RE: Proba verității trimis de
(30 mar 2015, 13:02:12
Addenda: spune undeva în acest articol de lege că inculpatului sau persoanei vătămate (reclamantului, pârâților) le este interzisă divulgarea informațiilor din dosarele în care sunt subiecți activi sau pasivi (părți procesuale active – pasive)?
Nu scrie.
Apăi TOT CE NU ESTE INTERZIS se pare că ESTE PERMIS!

-----
* (sursă informații parcursul profesional al magistraților, publicat pe situl instanței. No offense!)
5.   Proba verității II trimis de
(30 mar 2015, 13:12:18
Art. 276

Presiuni asupra justiţiei

„Fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declaraţii publice nereale referitoare la săvârşirea, de către judecător sau de organele de urmărire penală, a unei infracţiuni sau a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a le influenţa sau intimida, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.”

Apăi când spui public că-ți sunt terfelite drepturile fundamentale la muncă, la liberă exprimare, la liberă circulație, la dreptul al un proces echitabil, se pune că e PRESIUNE ASUPRA JUSTIȚIEI?

când scoți pe tapetul presei că:

- pentru fapte ipotetice, petrecute în mediul online, se dispune măsura controlului judiciar, cu interdicția de a părăsi localitatea
- că la audierile de DUPĂ DISPUNEREA ÎNCEPERII URMĂRIRII PENALE nu-ți sunt aduse la cunoștință drepturile privind realizarea unui acord de recunoaștere a așa-zisei vinovății
- că ești ridicat fără mandat de aducere și dus la Parchet ca SĂ FII AUDIAT FĂRĂ APĂRĂTOR
- că ți se distrug obiectele ridicate cu ocazia percheziției, pe bază de proces verbal
- că ți se refuză în mod sistematic exercitarea dreptului la consultarea dosarului
- că nu ți se răspunde în nici un fel la plângerea procedurală, adresată prim-procurorului, plângere împotriva actelor procurorului
- că, într-un final îți consulți dosarul, și constați că este un dosar prefabricat, realizat cu un an înainte de depunerea plângerii, an în care un molodeț kaghebist ți-a urmărit FĂRĂ MANDAT și FĂRĂ PLÂNGERE, viața personală, activitatea, domiciliul ocupațiile, postările pe siturile ziarelor și cele de pe FB,

ei bine, divulgarea publică a acestor potlogării se pune că este PRESIUNE ASUPRA JUSTIȚIEI?
5.1  RE: Proba verității II trimis de
(30 mar 2015, 13:19:31
erată: „ești ridicat fără citare dar cu mandat de aducere. emis la ora 14.00 pentru aducere la ora 15.00)
6.   ANUNT trimis de
(30 mar 2015, 16:27:07
D.P. DISPARUT PE ,,AXA'' C-LUNG MOLD IZV.SUCEVEI.
LA ,,VRAJITOARELE'' DIN PLAI NU A AJUNS PTR EVENTUALE DESCANTECE SI NICI LA POLITIA DE FRONTIERA IZV.SUCEVEI [D.P. FIIND IN LB.ROMANA].
MAI RAMANE DE CAUTAT IN FOSTA CARIERA DE LA TATARCUTA SAU LA O FOSTA BENZINARIE DIN BRANISTE.[,,PRETENII'' STIU DE CE!]
TREBUIE REDESCHISA O CAUZA DIN ALT DOSAR,AU APARUT ELEMENTE NOI,INCLUSIV DE ORDIN CADASTRAL SI PATRIMONIAL INSA TREBUIE SOLUTIONAT RESPECTIVUL D.P.
SUNTEM PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE,ATUNCI CAND E CAZUL,SI DORIM CA TOTI SA-SI FACA DATORIA.IN CAZ CONTRAR EXISTA DEMISIA SAU SCHIMBAREA LOCULUI DE MUNCA.SI ASA URCA OILE LA MUNTE,LAPTOP-UL INTR-O MANA,BOTA IN CEALALTA SI LA VARFU' CU DOR!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei