Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 mar 2015 - Anul XX, nr. 73 (5885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale în judeţ

Sute de amenzi, totalizând aproape 200.000 de lei, date de poliţişti vineri şi sâmbătă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârşitul săptămânii trecute, în zilele de vineri şi sâmbătă, zeci de poliţişti au fost angrenaţi în diferite acţiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice la nivelul întregului judeţ, de verificare a siguranţei traficului rutier, a legalităţii actelor de comerţ şi a respectării legislaţiei în domeniul silvic, a anunţat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Acesta a arătat că în urma acţiunilor respective s-au dat sute de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 200.000 de lei.

 

Aproape 150 de amenzi, în urma unor acţiuni pe raza municipiului Suceava

Potrivit reprezentanţilor poliţiei, în zilele de vineri şi sâmbătă, pe raza municipiului Suceava a fost organizată o acţiune la care au participat şi efective ale Jandarmeriei, acţiune în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, a actelor de comerţ neautorizat, a cerşetoriei şi vagabondajului, asigurarea siguranţei şi fluidizării traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.

„În cadrul acţiunii au fost constatate şase infracțiuni şi au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.996 de lei. De asemenea, au fost reţinute şase permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare”, a arătat subcomisarul Epureanu.

Printre cei sancţionaţi se numără şi doi comercianţi depistaţi în Centrul comercial Bazar în timp ce vindeau 113 pachete de ţigări aduse din Ucraina şi zeci de cutii de cafea, fără documente de provenienţă.

 

Amenzi de 140.000 de lei, pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile şi a schimbului ilegal de valută

O altă acţiune care a avut loc vineri, pe raza municipiului Suceava, a fost organizată de poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, acţiunea vizând combaterea contrabandei cu produse accizabile şi a schimbului ilegal de valută.

„În cadrul acţiunii au fost verificate 56 de societăţi comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale. Bilanţul acţiunii s-a concretizat în aplicarea a 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 140.000 de lei”, a completat purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, precizând că în cadrul respectivei acţiuni au fost confiscate bunuri în valoare de 13.330 de lei, constând în ţigări, produse industriale, bunuri textile, articole de îmbrăcăminte, valută etc.

 

Descinderi ale poliţiei în Piaţa Agroalimentară Vicovu de Sus

Sâmbătă, poliţiştii au făcut un control şi în Piaţa Agroalimentară Vicovu de Sus şi zona adiacentă, într-o acţiune de prevenire şi combatere a activităţilor de comerţ ilicit, a evaziunii fiscale şi a contrabandei cu produse accizabile.

Au fost verificate 87 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale, fiind constatată o infracţiune şi fiind aplicate nouă sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.365 de lei.
Şi în urma acestei acţiuni au fost confiscate bunuri constând în ţigări, băuturi alcoolice etc.

Poliţiştii Secţiei rurale Vadu Moldovei au organizat şi ei în zilele de vineri şi sâmbătă o acţiune pe linia verificării transportului şi comercializării materialelor lemnoase pe raza de competență, efectuând controale alături de specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava.

„Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.800 de lei şi au fost confiscaţi 14,50 metri cubi material lemnos, în valoare de 1.447 de lei”, precizează subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de amenzi, totalizând aproape 200.000 de lei, date de poliţişti vineri şi sâmbătă.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sute de amenzi, totalizând aproape 200.000 de lei, date de poliţişti vineri şi sâmbătă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ATENTIONARE trimis de
(30 mar 2015, 16:32:41
INDEMNUL DE PE UNELE SUPLIMENTE-,,PUNE TRANTORU' LA TREABA'' SE REFERA LA CU TOTUL ALTCEVA.A SE CITI CU ATENTIE PROSPECTUL INAINTE DE UTILIZARE!
2.   Evaziune fiscala trimis de
(30 mar 2015, 19:47:11
Pe piratii care transporta persoane la negru de la vicov la straja nu i vede nimeni? astia nu fac evaziune fiscala stau cu buzuri 8 +1 la intrarea in piata si trag de oameni de ce nu se iau masuri si in cazul asta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei