Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2015 - Anul XX, nr. 55 (5867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

8 martie

Un zâmbet, o floare şi o felicitare din partea deputatului Ioan Balan pentru femeile din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, a continuat şi în acest an tradiţia de a sărbători doamnele şi domnişoarele din ”capitala” judeţului cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. El a fost prezent la finele săptămânii trecute pe străzile municipiului Suceava, unde a dăruit femeilor garoafe şi le-a urat ”La mulţi ani” şi o primăvară frumoasă. Balan a fost însoţit de o echipă de tineri liberali, de copreşedintele organizaţiei municipale Marius Zmău şi de viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei.

 

Balan: ”Vrem să le înveselim pe doamne şi domnişoare, pe mame şi pe surori, pe cele care până la urmă ne fac viaţa mai frumoasă”

”Suntem în cel mai frumos moment al anului, la început de primăvară. Florile acestea ne înveselesc şi noi, cu ajutorul lor, vrem să le înveselim pe doamne şi domnişoare, pe mame şi pe surori, pe cele care până la urmă ne fac viaţa mai frumoasă. Astăzi e un moment când şi noi să putem să le dăruim  odată cu aceste flori un moment de sinceritate şi apreciere”, a declarat Ioan Balan.

La rândul său, viceprimarul Doroftei a declarat că liberalii vor să fie alături de femeile din municipiul Suceava cu o floare, un gând bun şi cu o speranţă de mai bine pentru viitor. ”E primăvară, e firesc să întâmpinăm acest anotimp care readuce totul la viaţă, ne bucură şi ne readuce şi nouă zâmbetul pe buze aşa cum se cade, cu această ocazie specială, Ziua Internaţională a Femeii. Vrem să marcăm aşa cum am făcut-o în fiecare an acest moment, încercând să aducem zâmbetul şi să-l menţinem pe feţele cetăţenilor din municipiul Suceava, al femeilor în primul rând şi să le transmitem o primăvară frumoasă şi un călduros <La mulţi ani> cu această ocazie specială şi să fim alături cu o floare, cu o vorbă bună, cu un gând bun şi cu o speranţă pentru un an mai bun şi un viitor mai bun”, a spus Doroftei.

În asentimentul său a fost şi colegul Lucian Harşovschi. ”Ca în fiecare an, la început de primăvară suntem alături de doamne şi domnişoare, stăm de vorbă cu ele pe străzi, ne întâlnim, le transmitem un gând bun alături de o floare, ca să le descreţim frunţile. O primăvară frumoasă tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Suceava”, le-a transmis Harşovschi femeilor din Suceava.

”Cu ocazia zilei de 8 Martie nu putem decât să le felicităm şi să le spunem <La mulţi ani> tuturor sucevencelor, doamnelor, domnişoarelor, mamelor noastre, fetelor noastre, colegelor noastre de partid”, a  adăugat şi Marius Zmău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un zâmbet, o floare şi o felicitare din partea deputatului Ioan Balan pentru femeile din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 4126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un zâmbet, o floare şi o felicitare din partea deputatului Ioan Balan pentru femeile din municipiul Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei