Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2015 - Anul XX, nr. 55 (5867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor” cu Gaşca Zurli, la Casa de Cultură Suceava

Luni, 9 Martie 2015 (15:13:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Gaşca Zurli, una dintre cele mai iubite trupe de teatru pentru copii din România, ajunge marţi, 17 martie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele pentru spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor” s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro. Costul unui bilet este de 22 de lei. Dacă un adult ţine copilul în braţe, plăteşte un singur bilet. În ziua spectacolului, începând cu ora 16.30, se vor găsi bilete şi la sala de spectacol la intrare. „Întâmplări din lumea poveştilor” este un spectacol nou-nouţ, sută la sută românesc, cu personaje româneşti, cu întâmplări din zilele noastre. Este o poveste despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginaţiei creat în acelaşi stil original Zurli: interactiv, plin de energie, culoare. Cântece noi, antrenante, multă veselie şi mesaje educative pe care copiii le reţin cu uşurinţă şi chiar cu plăcere. Fetiţa Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăţa împreună cu cei mici două lecţii importante: lecţia prieteniei şi lecţia promisiunilor respectate. Fetiţei Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găseşte tot felul de motive şi scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea caută diverse şiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găseşte cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufiţa Roşie şi Motanul din Pinocchio. Ambele o învaţă cum să ascundă adevărul. Pentru că Truli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Yupi îi sunt prieteni adevăraţi, ei o vor ajuta pe Fetiţa Zurli să îşi facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arăta cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape şi când pui suflet în ceea ce faci. Scenariu: Mirela Retegan, muzica: Cornel Sorian. Distribuţia: Tanti prezentatoarea – Mirela Retegan, Fetiţa Zurli – Vero Căliman, Clopoţel – Alex Stama, Yuppi – Alex Tcaci, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău.Pentru informaţii suplimentare, puteţi lua legătura cu Nicu Bujor, regional manager Zurli, telefon 0746 942 644.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor” cu Gaşca Zurli, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacolul „Întâmplări din lumea poveştilor” cu Gaşca Zurli, la Casa de Cultură Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei