Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2015 - Anul XX, nr. 55 (5867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Teroare

Femeie bătută în propria casă de un tâlhar în vârstă de 20 de ani care căuta bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost atacată în propria casă de un individ care a lovit-o cu mâinile şi cu picioarele peste faţă şi care a ameninţat-o cu moartea dacă nu îi dă banii pe care îi are în locuinţă. Autorul a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, care a ajuns după gratii.

Fapta de tâlhărie a fost sesizată vinerea trecută, în jurul orei 17.00, la aproximativ 24 de ore după ce a fost comisă. Femeia de 58 de ani, care a pus întârzierea sesizării pe faptul că nu are telefon, a relatat că joi seară se afla la domiciliu, singură, iar în jurul orei 18.00 un individ a forţat uşa de acces şi a intrat în locuinţă. Ameninţată şi lovită femeia l-a lăsat pe atacator să-i scotocească întreaga casă, după bani. În cele din urmă, individul a părăsit locuinţa fără a găsi nimic de valoare.

În baza datelor oferite de partea vătămată poliţiştii au reuşit să-l depisteze rapid pe autor. Suspectul poliţiei se numeşte Bogdan Chiriac, are 20 de ani şi este din comuna Dumbrăveni.

Tânărul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, mai întâi pentru 24 de ore, după care Judecătoria Suceava a emis pe numele său mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În luna ianuarie a acestui an, alţi trei tineri, toţi din Dumbrăveni, au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia că au intrat în casele unor vârstnici şi, prin violenţă, i-au deposedat de bunuri de valoare sau de bani. Anchetatorii au identificat cinci victime ale celor trei tâlhari. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie bătută în propria casă de un tâlhar în vârstă de 20 de ani care căuta bani.
 Vizualizări articol: 2670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Femeie bătută în propria casă de un tâlhar în vârstă de 20 de ani care căuta bani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiriac trimis de
( 9 mar 2015, 12:53:21
Dar de scandalul, provocat de secretarul primarii Dumbraveni , de saptamina trecuta, in cadrul scolii DE CE? nu se scrie ,sau e complicitate politie -secretar-director.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei