Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2015 - Anul XX, nr. 55 (5867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

De 8 Martie

Ovidiu Donţu şi Tiberius Brădăţan le-au transmis urări de bine şi le-au împărţit flori femeilor din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu, a împărţit ieri flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Suceava. De 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, Ovidiu Donţu şi membrii organizaţiei pe care o conduce, dar şi membri ai Tineretului Social Democrat din Suceava au organizat un eveniment special adresat doamnelor şi domnişoarelor. Astfel, la orele dimineţii, Ovidiu Donţu şi ceilalţi membri PSD au ieşit în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor din Suceava cu flori, gânduri bune şi mesaje de ,,La mulţi ani!”. ,,Mult stimate doamne și domnișoare, în numele Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 Martie, ziua în care scumpele noastre doamne și domnișoare culeg cele mai frumoase și sincere urări de bine. 8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Deşi femeile sunt, aparent, fiinţe firave, întotdeauna au purtat pe umerii lor o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duc bărbaţii. Meritaţi toată preţuirea noastră! În semn de profundă recunoştinţă, noi, bărbaţii, vă exprimăm şi cu acest prilej întreaga noastră preţuire. O dovadă în acest sens  o constituie şi faptul că, în Partidul Social Democrat, femeile se pot afirma şi se afirmă plenar pe multiple planuri, ele participă activ la luarea deciziilor, sunt promovate în funcţii de conducere la toate nivelurile autorităţilor publice şi ale societăţii”, a fost mesajul de 8 Martie pe care Ovidiu Donţu l-a transmis femeilor din Suceava.  La evenimentul organizat de social-democraţi au participat şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava Tiberius Brădăţan, consilierii locali şi vicepreşedinţii filialelei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu şi Tiberius Brădăţan le-au transmis urări de bine şi le-au împărţit flori femeilor din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 55750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 10 voturi
Ovidiu Donţu şi Tiberius Brădăţan le-au transmis urări de bine şi le-au împărţit flori femeilor din municipiul Suceava2.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penibili până la capăt trimis de
( 9 mar 2015, 17:20:55
Se pare mai nou, că sunt oameni plătiți de către comuniști să apese butonul F5 și să facă sute de mii de vizualizări la un articol banallaughing nu îmi vine să cred. Acuma 2 ore m-am uitat, nu avea nici 500 și acuma are 3700.

Așa se manipulează prostimea mai nou?
1.1  RE: Penibili până la capăt trimis de
( 9 mar 2015, 17:49:47
si surprinzator audienta tot creste ametitor, nici daca era titlu mare 'Dontu a violat o baba' nu era asa un rating

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei