Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2015 - Anul XX, nr. 43 (5855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Număr unic pentru sesizarea Poliţiei Locale Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Curând, locuitorii municipiului Suceava ar putea sesiza Poliţia Locală asupra unor fapte care contravin normelor de bună convieţuire apelând la un număr unic, gratuit şi uşor de reţinut.

„Multe dintre problemele cu care ne confruntăm la nivelul municipiului ar putea fi rezolvate printr-o implicare mai mare a cetăţenilor pentru stoparea unor fapte antisociale. Tocmai de aceea, consilierii locali au solicitat înfiinţarea unui număr unic de apel pentru ca populaţia să poată sesiza mai uşor problemele din oraş”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Deocamdată, înfiinţarea acestui serviciu de apel gratuit către Poliţia Locală Suceava este la nivel de intenţie, municipalitatea suceveană fiind în discuţii cu operatorii de servicii de telefonie pentru a vedea în ce condiţii poate fi obţinut acel număr unic, apelabil gratuit, care sunt necesităţile tehnice şi de personal pentru coordonarea sesizărilor primite la dispecerat cu echipele din teren.

O piedică în calea eficienţei maxime a acestui demers o reprezintă şi numărul limitat de personal din cadrul Poliţiei Locale, unde există un deficit de aproximativ 35 de posturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr unic pentru sesizarea Poliţiei Locale Suceava.
 Vizualizări articol: 3250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Număr unic pentru sesizarea Poliţiei Locale Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   HA!HA!HA! trimis de
(23 feb 2015, 11:28:49
DUPĂ CUM AM OBSERVAT CU ANI ÎN URMA ȘI DE CÂTEVA ZILE, LOCUIND PE GEORGE ENESCU,POLIȚIȘTII LOCALI MUNCESC PE ȘANTIERE !CE LE TREBUIE NUMĂR UNIC,SA-I SUNAM SA ASFALTEZE,SA CARE MOLOZUL,SA TAIE COPACI,SA ZUGRĂVEASCĂ,ÎN LOC DE BARIERA PE ȘANTIER ??? ÎN SUCEAVA ESTE POLITIE LOCALA,PRIVIND OCUPAȚIA LOR, DOAR CU NUMELE, DUPĂ CUM POT OBSERVA TOȚI!
2.   Comentariu trimis de
(24 feb 2015, 00:53:13
de unde ati scos puscariasu asta si lati pus viceprimar mai hahalelelor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi la cuptor cu brânză și smântână la cuptor Nu a mai rămas decât o zi din această Săptămână a Brânzei ce precede Postul Paștilor, după care vom glisa încet către o bucătărie eminamente vegetală. Înainte de a vă prezenta rețeta acestei zile, să vorbim puțin... Citeşte