Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2015 - Anul XX, nr. 43 (5855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Depozit de ţigări de contrabandă, de 40.000 de euro, descoperit la Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Contrabandiştii de ţigări din zona de munte a judeţului au primit o lovitură serioasă, la finele săptămânii trecute, după ce lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina au descoperit un depozit de ţigări de contrabandă şi o maşină de teren folosită pentru această activitate, în anexa unei gospodării din Straja.

Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vinerea trecută, un echipaj de la SPF Brodina s-a deplasat la gospodăria lui Vasile Popescu, în vârstă de 78 de ani, din Straja, în baza unor informaţii că acolo s-ar fi aflat o cantitate importantă de ţigări de contrabandă. Fiind întrebat de această situaţie, proprietarul gospodăriei a confirmat că într-o anexă din curtea imobilului său sunt mai multe colete cu ţigări, precum şi o maşină marca Jeep, înmatriculată în Marea Britanie, încărcată cu ţigări.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că ţigările fuseseră preluate de la frontieră şi apoi transportate cu ajutorul autoturismului de teren la imobilul respectiv, acţiune la care au participat doi localnici, Petru Popescu, de 37 de ani, şi Costică Popescu, de 23 de ani. În aceste condiţii, ţigările şi autoturismul implicat în activitatea infracţională au fost transportate la sediul SPF Brodina, unde, în urma inventarierii, au fost înregistrate 17.600 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor trei bărbaţi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, ţigările, în valoare de peste 176.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, evaluat la aproximativ 16.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina. În acelaşi timp au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului, a mai arătat comisarul-şef Poroch-Seriţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depozit de ţigări de contrabandă, de 40.000 de euro, descoperit la Straja.
 Vizualizări articol: 5667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Depozit de ţigări de contrabandă, de 40.000 de euro, descoperit la Straja5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi la cuptor cu brânză și smântână la cuptor Nu a mai rămas decât o zi din această Săptămână a Brânzei ce precede Postul Paștilor, după care vom glisa încet către o bucătărie eminamente vegetală. Înainte de a vă prezenta rețeta acestei zile, să vorbim puțin... Citeşte