Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2015 - Anul XX, nr. 43 (5855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prins de jandarmi în timp ce încărca în căruţă nisipiul folosit la lucrările de pe str. Cernăuţi

Luni, 23 Februarie 2015 (15:09:45)
Un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava a observat duminică, în jurul orei 10.30, în apropierea intersecţiei dintre străzile Cernăuţi şi Traian Vuia, un bărbat care încărca nisip într-o căruţă. Având în vedere faptul că în zonă se aflau o movilă de nisip şi pavele depozitate în vederea utilizării la lucrările de întreţinere a străzii Cernăuţi, jandarmii i-au solicitat bărbatului să prezinte date despre identitatea sa şi activitatea desfăşurată. Jandarmii au constatat că persoana în cauză este R.M., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Suceava, şi că aceasta deja încărcase în atelajul hipo cantitatea de aproximativ 1 mc de nisip, pe care intenţiona să-l transporte la domiciliul său.Bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor. Acelaşi bărbat a fost depistat de jandarmi şi în ziua de 17 ianuarie a.c., după ce a tăiat, fără drept, doi arbori în lunca râului Suceava, în zona din spatele Complexului Comercial Bazar Suceava. Beneficiind de sprijinul unei cunoştinţe şi folosindu-se de o drujbă, 4 topoare şi o rangă, bărbatul a tăiat doi arbori din specia plop alb (cu diametrul cioatei de 76 cm şi respectiv 65 cm), pe care i-a secţionat ulterior în mai multe bucăţi. În acest caz, prejudiciul a fost estimat de lucrătorii silvici la valoarea de 1.960 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de jandarmi în timp ce încărca în căruţă nisipiul folosit la lucrările de pe str. Cernăuţi.
 Vizualizări articol: 3927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Prins de jandarmi în timp ce încărca în căruţă nisipiul folosit la lucrările de pe str. Cernăuţi3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi la cuptor cu brânză și smântână la cuptor Nu a mai rămas decât o zi din această Săptămână a Brânzei ce precede Postul Paștilor, după care vom glisa încet către o bucătărie eminamente vegetală. Înainte de a vă prezenta rețeta acestei zile, să vorbim puțin... Citeşte