Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 feb 2015 - Anul XX, nr. 32 (5844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Poziţia oficială a Direcţiei Antifraudă în cazul Vartic: „Încurajăm verificarea tuturor aspectelor care pot da naştere la interpretări”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Alexandru Cristea, a declarat în cursul zilei de ieri că această instituţie încurajează verificarea tuturor aspectelor care pot da naştere la interpretări cu privire la activitatea angajaţilor săi. Afirmaţia lui Alexandru Cristea a fost făcută în legătură cu inspectorul-şef din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava, Ionuţ Vartic, care în momentul de faţă se află în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Potrivit procurorilor DNA, Ionuţ Vartic i-ar fi transmis omului de afaceri Corneliu Ciuchea informaţii cu privire la trei acţiuni de control pe care Direcţia Generală Antifraudă Fiscală ar fi urmat să le efectueze la mai multe societăţi din judeţul Suceava.

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Alexandru Cristea, ne-a declarat că poziţia oficială a acestei instituţii este că „încurajăm verificarea tuturor aspectelor care pot da naştere la interpretări şi ne bucurăm dacă se face curăţenie. Avem toleranţă zero faţă de astfel de comportamente, însă fiind încă vorba despre o cercetare penală nu ne pronunţăm mai mult”. Alexandru Cristea a spus că acest caz în care este implicat Ionuţ Vartic este „un pic mai complicat”, motiv pentru care Direcţia Generală Antifraudă Fiscală va verifica exact toate aspectele sesizate. El a mai arătat că o decizie cu privire la relaţiile de serviciu ale lui Ionuţ Vartic în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Suceava va fi luată după ce instituţia va primi o informare oficială din partea DNA. „Dacă se impune îi vom suspenda raportul de serviciu. În principal asta urmează”, a arătat Alexandru Cristea.

Reamintim că aceeaşi măsură luată în cazul lui Ionuţ Vartic, respectiv arestul la domiciliu pentru 30 de zile, a fost luată şi în cazul omului de afaceri Corneliu Ciuchea, administrator al firmei Valea Obcinilor.

Înainte de a fi inspector-şef în cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă, Ionuţ Vartic a ocupat funcţia de comisar-şef al Gărzii Financiare Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poziţia oficială a Direcţiei Antifraudă în cazul Vartic: „Încurajăm verificarea tuturor aspectelor care pot da naştere la interpretări”.
 Vizualizări articol: 1272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Poziţia oficială a Direcţiei Antifraudă în cazul Vartic: „Încurajăm verificarea tuturor aspectelor care pot da naştere la interpretări”4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei