Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2015 - Anul XX, nr. 30 (5842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opriţi de poliţie

Ţigări de contrabandă care urmau să ajungă de la Rădăuţi în Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui de urmă într-un autocar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 1.600 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite într-un autocar care efectua o cursă regulată de la Rădăuţi până la Dublin, în Irlanda. Autocarul care plecase din Rădăuţi a fost tras pe dreapta la Gura Humorului, poliţiştii având informaţii despre faptul că se transportă ţigări de contrabandă şi efectuând un control la bagaje cu ajutorul unui câine de urmă antrenat pentru detectarea tutunului.

S-a întâmplat acum două zile, joi, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului trăgând pe dreapta autocarul în parcarea hotelului Rubin.

În autocar erau 18 pasageri, care au fost coborâţi din maşină şi au scos din cala vehiculului bagajele personale.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat: „Urmare a utilizării câinelui de serviciu şi procedându-se la legitimarea fiecărui pasager în parte şi la verificarea amănunţită a bagajelor, la unul din pasageri au fost identificate două geamantane care conţineau cantitatea de 1.600 de pachete cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, plus încă 80 de pachete cu ţigarete, de provenienţă Ucraina, la un alt pasager.”

Cea mai mare cantitate de ţigări a fost găsită la un anume Florentin Nicolaescu, în vârstă de 21 de ani, din comuna Frătăuţii Vechi. Anchetatorii precizează că tânărul de 21 de ani a declarat că a primit ţigările de la un cetăţean ucrainean, pe care nu-l cunoaşte, dar cu care a mai discutat anterior, şi care i-a dat cantitatea de ţigări pentru a o transporta la Dublin, pentru o altă persoană necunoscută. Pentru acest serviciu, a declarat tânărul, a primit 350 de euro, urmând ca la întoarcerea în ţară să mai primească încă 300 de euro.

Al doilea suspect, Vasile Cornaci, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a declarat că a cumpărat ţigările din piaţa oraşului Vicovu de Sus şi le transporta în Irlanda.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru contrabandă, pentru a lămuri mai exact care este rolul celor doi în acest transport şi dacă mai există complici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări de contrabandă care urmau să ajungă de la Rădăuţi în Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui de urmă într-un autocar.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ţigări de contrabandă care urmau să ajungă de la Rădăuţi în Irlanda, găsite cu ajutorul câinelui de urmă într-un autocar5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vraja Mării trimis de
( 7 feb 2015, 13:20:39
Această ... "captură" este doar o simplă plevuşcă.
Praf în ochii prostimii.
În fapt, toate aceste mici furnicuţe, de se ocupă cu traficul de ţigări cu trăistuţa, sunt cei mai vânaţi şi cei mai pedepsiţi.
Motivul?
Păi, cam fac concurenţă BAROSANILOR CONTRABANDIŞTI, cei ce se ocupă de această afacere la anvergură planetară, cu mijloace de transport galactice: Dubă, Camion, TIR, Vagon, Şalupă, Avion.
Aceasta este şi explicaţia pentru ce un prăpădit dintr-ăsta cu 823, 14 pachete de ţigări se căpătuieşte IMEDIAT cu 823, 14 ani de pârnanie, iar un borfaş cotizant la partide, de anvergura lui Donişan, Nicoară şi muuuulţi muuuulţi alţii, sunt achitaţi.

Membrii Uniunii Scriitorilor Rataţi din Parchetul de pe lângă Lege şi câţiva magistraţi de la Judecăcătoria Rădăuţi ŞTIU EI MAI BINE DE CE.

Concluzie: ştirea de mai sus constituie un /o jalnic /ă text, ceai, abureală, prăfuială, dumă, trombon, gulgută.
Conturile mari din auslanduri şi catizaţiile de milioane de ţechini europeni, la partidele borfaşilor transpartinici, NU SE OBŢIN CU STRAIŢA.
AM ZIS!
2.   Ian să comparăm o ţâră: trimis de
( 7 feb 2015, 13:27:21
Abureala asta triumfalistă, de mai sus, prezintă 1600 de pacuri cu duhan împrăşchiate pe la vro 18 pâcălici.

Butucii mutanţi ai lui Nicoară, din vara lui 2013, aveau 107.000 de pachete de ţigări.

Ştie cineva ce s-a mai întîmplat cu acel caz?
S-a deschis cumva "dosar penal pentru contrabandă, pentru a lămuri mai exact care este rolul ... persoanelor implicate în ... acest transport şi dacă mai există complici." ?

Băi, papagalilor! Mai uşurel cu cârâitul întru abureala proştilor!
3.   ATENTIE trimis de
( 8 feb 2015, 13:14:35
verifivati si autocarele care pleaca spre anglia sant tixite de tigari anumite persoane le pune sub forma de colete apoi pleaca an anglia cu avionu si preia tot iei marfa de la acele autocare deoarece le e frica sa calatoreasca anpreuna cu marfa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei