Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2015 - Anul XX, nr. 30 (5842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Percheziţii la un depozit de ţigări de contrabandă în Bazarul din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au descins, joi, în Bazarul de lângă Gara din municipiul Rădăuţi, având informaţii că acolo s-ar fi aflat un spaţiu în care erau depozitate mărfuri de contrabandă de către cetăţeni ucraineni care efectuează acte de comerţ ambulant. În urma acţiunii au fost întocmite dosare penale pe numele a opt oameni, cetăţeni ucraineni, dar şi persoane din Suceava şi Rădăuţi. În total, au fost confiscate peste 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă, care erau depozitate în spaţiul din bazar ori erau deja scoase la vânzare de comercianţi din piaţă.

Plecând de la informaţiile obţinute în cadrul acestui control, joi seară, în jurul orei 19.00, un echipaj de la Poliţia municipiului Suceava a oprit pe Calea Unirii un autoturism în care au fost găsite alte 119 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, care proveneau de pe aceeaşi filieră, bănuiesc anchetatorii. De asemenea, în portbagajul acestei maşini oprite pe Calea Unirii au fost găsite şi 12 recipiente a câte 2 litri fiecare, în care era alcool contrafăcut. 

Autoturismul evaluat la 6.000 de euro a fost indisponibilizat, urmând a se dispune sechestrul asigurător asupra acestuia, iar ţigările şi recipientele au fost ridicate în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la un depozit de ţigări de contrabandă în Bazarul din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Percheziţii la un depozit de ţigări de contrabandă în Bazarul din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vraja Mării trimis de
( 7 feb 2015, 13:19:03
Această ... "captură" este doar o simplă plevuşcă.
Praf în ochii prostimii.
În fapt, toate aceste mici furnicuţe, de se ocupă cu traficul de ţigări cu trăistuţa, sunt cei mai vânaţi şi cei mai pedepsiţi.
Motivul?
Păi, cam fac concurenţă BAROSANILOR CONTRABANDIŞTI, cei ce se ocupă de această afacere la anvergură planetară, cu mijloace de transport galactice: Dubă, Camion, TIR, Vagon, Şalupă, Avion.
Aceasta este şi explicaţia pentru ce un prăpădit dintr-ăsta cu 823, 14 pachete de ţigări se căpătuieşte IMEDIAT cu 823, 14 ani de pârnanie, iar un borfaş cotizant la partide, de anvergura lui Donişan, Nicoară şi muuuulţi muuuulţi alţii, sunt achitaţi.

Membrii Uniunii Scriitorilor Rataţi din Parchetul de pe lângă Lege şi câţiva magistraţi de la Judecăcătoria Rădăuţi ŞTIU EI MAI BINE DE CE.

Concluzie: ştirea de mai sus constituie un /o jalnic /ă text, ceai, abureală, prăfuială, dumă, trombon, gulgută.
Conturile mari din auslanduri şi catizaţiile de milioane de ţechini europeni, la partidele borfaşilor transpartinici, NU SE OBŢIN CU STRAIŢA.
AM ZIS!
2.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2015, 15:36:45
corect !!! 116 pachete de tigari constituie un DEPOZIT intreg la jurnalistii nostrii ...niste amarati care incearca sa supravietuiasca ...dar comisarul Maxim a fost achitat si ceilalti politisti ..astia n au nimic in comun cu traficul de tigari ....!!! cand spuneam ca in zona noastra , in Romania , coruptia este alimentata de acest fenomen generalizat : tigari de contrabanda !!! odata impanzit in structurile polietenesti este clar ca traim intr un stat corupt si mafiot ....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei