Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2015 - Anul XX, nr. 30 (5842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Democrat-liberalii şi-au ales reprezentanţii în viitoarea conducere judeţeană a noului PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Director al fostei Organizaţii Judeţene Suceava a PDL şi-a desemnat ieri reprezentanţii în structura de conducere a noului PNL rezultat din fuziunea PNL-PDL. Fostul PDL va fi reprezentat în Comitetul Executiv Judeţean al noului PNL Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene, de parlamentarii în funcţie şi de alţi 18 membri. Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ne-a declarat că pe lângă el şi deputaţii Ioan Balan şi Sanda-Maria Ardeleanu, democrat-liberalii suceveni vor fi reprezentaţi în viitorul Comitet Executiv Judeţean al PNL Suceava de Orest Onofrei, Viorel Seredenciuc, Cristinel Creţu, Niculai Barbă, Dumitru Mihalescul, Vasile Ilie, Daniel Cadariu, Lucian Harşovschi, Cristian Irimie, Gheorghe Niţă, Mircea Rusu, Vasile Tofan, Sorina Barbu, Viorel Cucu, Dan Chidoveţ, Constantin Prodaniuc, Tudor Titianu şi Dorel Guliciuc. Pe lângă aceştia au fost aleşi şi patru membri supleanţi, respectiv Vasile Andriciuc, Iulia Tudose, Radu Pentiuc şi Mihai Flutur.

Noua Organizaţie Judeţeană a PNL Suceava va fi condusă de doi copreşedinţi, şi anume Gheorghe Fluture, din partea fostului PDL, şi Alexandru Băişanu, de la fostul PNL.

Gheorghe Flutur a mai spus că vinerea viitoare va avea loc constituirea efectivă a Comitetului Executiv Judeţean al noului PNL Suceava, după ce şi liberalii îşi vor desemna reprezentanţii în această structură de conducere.

„Personal vreau ca acest Comitet Executiv Judeţean să-şi intre cât mai repede în atribuţii, iar apoi să începem constituirea comitetelor locale. Trebuie să intrăm în linie dreaptă şi sunt optimist că vom reuşi să facem un partid foarte puternic în judeţul Suceava pentru a câştiga alegerile de anul viitor”, a spus Flutur. El a precizat că înfiinţarea comitetelor locale din judeţul Suceava ale noului PNL trebuie să se realizeze până la sfârşitul lunii martie 2015, însă şi-a exprimat convingerea că acest proces va putea fi finalizat mai repede. Potrivit unei decizii luate în Consiliul Naţional al noului PNL care a avut loc la finalul săptămânii trecute, foştii liberali suceveni vor avea 12 reprezentanţi în Comitetul Executiv Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii şi-au ales reprezentanţii în viitoarea conducere judeţeană a noului PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Democrat-liberalii şi-au ales reprezentanţii în viitoarea conducere judeţeană a noului PNL Suceava2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 feb 2015, 18:24:44
bravo dl FLUTUR insista poate mai intri odata la CJ ca mai sint ceva paduri,.,.si intr-o candidatura dispar toate padurile din judet,.,.,.oare mai gasesti prosti////?????
2.   CARE SCHIMBARE? trimis de
( 7 feb 2015, 18:38:40
LA VREMURI NOI TOT NOI tov FLUTUR...cu o modificare apare si ....MIHAI FLUTUR o fi fiul,nepotul lui ....tov.FLUTUR???
3.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2015, 01:24:36
Udrea: Nu mai exista cale de intoarcere pentru mine

A. Dumitrescu, Redactor 07/02/2015

Elena Udrea a declarat sambata ca a realizat ca nu mai exista cale de intoarcere pentru ea si ca "asaltul" asupra ei este planificat si derulat matematic.

Ea a explicat astfel ca de aceea a trecut peste frica sa de a vorbi despre generalul Coldea.

"Am avut si eu teama mea sa spun aceste lucruri. Am spus-o cand am vazut ca nu mai e cale de intoarcere, ca totul se intampla matematic", a spus Udrea, explicand ca tinta este reducerea ei la tacere.

”Nu există persoană din anturajul meu care să nu fie întrebată dacă știe ceva de mine. toată această presiune din jurul meu are o singură explicație, încercarea de a fi redusă la tăcere”, a mai subliniat Udrea la B1 TV.

”Acuzaţiile care mi se aduc se bazează pe denunţurile a doi martori. Şi eu am făcut un denunţ la adresa generalului Florian Coldea, dar nimic nu se întâmplă. De ce nu se acordă acelaşi tratament?”, a întrebat Udrea, sugerând că dacă va fi arestată, acelaşi lucru ar trebui să se întâmple şi cu generalul Coldea
OARE CEI CARE AU FOST PRESURI IN FATA ACESTEI INDIVIDE DORM LINISTITI IN ACESTE ZILE.EU CRED CA NU INSA SA MAI UITE DE ACEST STRES SE JOACA DE-A POLITICA....
4.   Comentariu trimis de
( 8 feb 2015, 01:34:55
Adriana Săftoiu, dezvăluiri importante: Am greşit. Şocul acestor zile nu vine de la Elena Udre
Sigur că, pe lângă Traian Băsescu, mai sunt şi alte voci care se afundă în tăcere, voci care stăteau pe scene amenajate pentru zeificarea celei mai curajoase, admirabile, puternice femei din politică. În mod normal, pentru toţi cei care s-au gudurat pe lângă Elena Udrea, care au contribuit prin zgomotoase apaluze, discursuri apoteotice, aplecări de spate nevertebrat ar trebui să se creeze un loc foarte strâmt, ca şi caracterul lor, să fie înghesuiţi şi puşi să asculte la nesfârşit propriile lor cuvântări de-a lungul celor 10 ani.
Elena Udrea nu pare să aibă vreo şansă de a ieşi basma curată din toate făcutele acestor ani. Dar faptul că cei care au însoţit-o în traseul ei politic, chiar şi de frica lui Traian Băsescu, cred acum că vor scăpa, doar pentru că nu se aud în aceste zile, se iluzionează. Mai rău decât o condamanare judiciară e condamnarea memoriei colective. Politicianul Elena Udrea a existat cu ajutorul lui Traian Băsescu, iar Traian Băsescu a putut pentru că nu s-au opus nici cei care acum o acuză şi nici cei care acum tac, doar-doar nu se apropie de ei tăvălugul.
ha,ha,ha.......nota de plata va veni pentru toti aceia care mergeau in turma la vilele lui base unde luau lumina de la acesta si de la udrea cum si in ce chip sa mai oropseasca poporul........
Iohanis a sups clar ca trebuie pus punct si luat totul de la capat.vad ca sunt unii care nu inteleg acest lucru.probabil vor fi ajutati sa faca nu un pas inapoi ci mult mai multi.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei