Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 feb 2015 - Anul XX, nr. 30 (5842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, în luna martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Educaţiei anunţă scoaterea la concurs a funcţiilor de inspector şcolar general din toate inspectoratele şcolare din ţară.

Potrivit prof. Mariana Drumea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, „concursul se organizează în baza Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al Casei Corpului Didactic, din 2011”. Aceasta a mai menţionat că dosarul de înscriere se depune, în perioada 18-23 februarie 2015, la sediul IŞJ Suceava, probele de concurs urmând a se desfăşura în perioada 11-20 martie 2015, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

La cârma IŞJ Suceava se află prof. Gheorghe Lazăr, acesta fiind numit prin detaşare în interes de serviciu, prin ordin ministerial, în luna mai a anului 2012. În 2013 şi 2014 a fost reconfirmat în funcţie. Anul trecut, Lazăr a fost renumit cu detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august 2015.
Gheorghe Lazăr nu a putut fi contactat telefonic pentru a putea preciza dacă intenţionează să-şi depună candidatura pentru acest concurs.

 

Condiţii de participare la concurs

Metodologia de concurs, bibliografia, modelul de curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, fişele de evaluare a probelor, fişa postului şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se vor afişa atât la sediul Ministerului Educaţiei, cât şi la sediul IŞJ Suceava.

La concurs poate candida personalul didactic care îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: este membru al corpului naţional de experţi în managementul educaţional, este absolvent al unei instituţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă, este personal didactic titular în învăţământ şi are gradul didactic I sau titlul ştiinţific de doctor, are o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin opt ani, a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii cinci ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent.

Totodată, candidatul trebuie să aibă o recomandare care să vizeze calităţile profesionale, manageriale şi morale din partea consiliului profesoral al unităţii de învăţământ sau din partea consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar ori recomandarea senatului universităţii sau a organului de conducere a instituţiei în care candidatul îşi desfăşoară activitatea la data înscrierii la concurs.

Candidatul trebuie să fie apt din punct de vedere medical.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 021 405 680, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, în luna martie.
 Vizualizări articol: 2223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general, în luna martie3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei