Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 feb 2015 - Anul XX, nr. 27 (5839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prevederi noi

Licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei, în atenţia viceprimarilor şi a Consiliului Local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la finele acestei luni, conducerea municipalităţii sucevene trebuie să facă pregătirile necesare pentru scoaterea la licitaţie a activităţii de salubrizare menajeră. Aceasta este prestată în prezent de firma Rosal, în baza unui contract semnat în 2007, care expiră în data de 15 aprilie 2015.

„Am stabilit cu noul viceprimar, Lucian Harşovschi, să avem o discuţie preliminară cu consilierii locali, să ajungem la un consens cu propunerile de îmbunătăţire a serviciului de salubritate menajeră, astfel încât să avem un caiet de sarcini şi toate anexele necesare la sfârşitul lunii, să putem intra cu proiectul de hotărâre în şedinţa de Consiliu Local”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Printre elementele de noutate prinse în caietul de sarcini al viitoarei licitaţii de salubrizare menajeră se numără obligaţia noului operator de a realiza pe cheltuială proprie 80 de platforme subterane, pe lângă modernizarea celorlalte 250 de platforme supraterane.

„Aceasta este o promisiune făcută anterior, care va fi şi realizată, să avem în zonele aglomerate din oraş buncăre îngropate pentru colectarea deşeurilor. În acest fel vom scăpa de disconfortul creat de mirosuri, dar şi de mizeria rămasă în urma celor care scormonesc prin gunoaie”, a explicat viceprimarul Lucian Harşovschi.

O altă prevedere importantă se referă la dotarea tuturor caselor cu containere de colectare a deşeurilor menajere.

În acest mod, toate cele 5.500 de case din municipiul Suceava vor fi dotate cu eurocontainere de 120 de litri sau de 240 de litri, care vor fi înlocuite după şase ani de zile.

Noul contract de salubrizare menajeră a Sucevei urmează să fie încheiat pentru o perioadă de şapte ani, cu posibilitate de prelungire pe încă 3,5 ani, conform prevederilor legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei, în atenţia viceprimarilor şi a Consiliului Local.
 Vizualizări articol: 1461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Licitaţia de salubrizare menajeră a Sucevei, în atenţia viceprimarilor şi a Consiliului Local0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cea mai simplă rețetă de hribi cu smântână din Maramureș Hribii cu haina lor maronie, rotunjori şi bonomi ca nişte... burghezi parizieni din veacul XIX! O dată ce ai poposit cu ei în bucătărie, poţi totuşi să faci un lucru: să închizi ochii şi, trăgând în piept mirosul de reavăn,... Citeşte