Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 feb 2015 - Anul XX, nr. 27 (5839)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează un curs gratuit de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava va organiza în perioada 5-8 februarie un curs gratuit de formare profesională intitulat „Creativitate şi inovaţie”. Cursul va avea loc la sediul CCI Suceava şi este organizat în cadrul proiectului transfrontalier Jo.B.S Center – Instrument pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în regiunea de graniţă România – Ucraina – Republica Moldova.

Proiectul are ca obiectiv sprijinirea şi consolidarea mediului de afaceri din regiunile de frontieră, prin promovarea de parteneriate economice şi implementarea de soluţii inovatoare pentru dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii. Proiectul a obţinut o finanţare nerambursabilă din partea Uniunii Europene prin Programul Operaţional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013 şi este implementat în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare şi Reconstrucţie Bucovina din Cernăuţi, Ucraina, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, Republica Moldova, şi Asociaţia de Dezvoltare Economică şi Regională ADER din România.

În cadrul proiectului, selecţia cursurilor s-a făcut din 13 opţiuni în cadrul workshop-ului „Formarea profesională şi parteneriate strategice – o soluţie pentru dezvoltarea economică a regiunii transfrontaliere”. Cursul, care va începe în data de 5 februarie, se adresează administratorilor de firme şi angajaţilor din IMM-uri. Cei interesaţi să participe la cursul „Creativitate şi inovaţie” trebuie să completeze un talon de participare şi să îl trimită pe e-mail, la adresa cci@ccisv.ro, sau pe fax, la numărul 0230 520 099.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un curs gratuit de formare profesională.
 Vizualizări articol: 2481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CCI Suceava organizează un curs gratuit de formare profesională5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cea mai simplă rețetă de hribi cu smântână din Maramureș Hribii cu haina lor maronie, rotunjori şi bonomi ca nişte... burghezi parizieni din veacul XIX! O dată ce ai poposit cu ei în bucătărie, poţi totuşi să faci un lucru: să închizi ochii şi, trăgând în piept mirosul de reavăn,... Citeşte