Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 dec 2014 - Anul XIX, nr. 290 (5799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încetarea colaborării cu Total Post

Facturile E.ON vor ajunge la abonaţii suceveni prin intermediul Poştei Române

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Facturile E.ON vor ajunge la abonaţii suceveni prin intermediul Poştei Române, după ce E.ON Energie România a decis încetarea colaborării cu Total Post, firmă care, în perioada august-noiembrie, s-a ocupat de distribuţia facturilor E.ON către abonaţi.

Total Post este firma care a fost acuzată luni în şir că îşi bate joc de oameni. Firma de servicii poştale integrate, care a preluat în august o parte din serviciile Poştei Române, a trezit valuri de nemulţumiri în mai multe localităţi sucevene. Abonaţii E.ON au fost foarte revoltaţi atât pe firma care ar fi trebuit să le ducă la timp facturile, pentru ca ei să nu fie obligaţi să plătească penalităţi, dar şi pe Compania E.ON România, pentru că nu a verificat îndeajuns firma în mâinile căreia şi-a încredinţat abonaţii.

Oameni nemulţumiţi de serviciile Total Post au fost în tot judeţul. Ei s-au simţit umiliţi pentru că trebuiau să îşi caute facturile „pe la privat”, pe la primărie sau chiar pe uliţele satului, în curţile vecinilor, unde au fost lăsate de curierii Total Post. Firma aleasă de E.ON pentru a distribui facturile la gaze naturale şi energie electrică a făcut faţă cu greu mai ales în localităţile rurale.

Reprezentanţii E.ON au precizat că serviciul de distribuire a facturilor emise de companiile E.ON se realizează din nou prin intermediul Poştei Române, pentru că „apreciem preocuparea clienţilor noştri faţă de primirea şi plata facturilor de gaze naturale/energie electrică şi le cerem scuze pentru disfuncţionalităţile apărute în distribuirea facturilor. Reamintim consumatorilor că, în cazul în care nu primesc facturile în intervalul obişnuit, sunt rugaţi să le solicite utilizând unul din canalele de comunicare puse la dispoziţie de compania noastră. Astfel, telefonic, de luni până vineri, se pot adresa Centrului de Servicii Clienţi, între orele 08.00 şi 20.00, la numerele de telefon 0801 000 366 sau 0265 200 366”. Factura curentă poate fi solicitată şi prin: e-mail, la adresa: serviciiclienti@eon-romania.ro; fax, la numărul: 0265 200 367; poştă, la OP 1, CP 10 Târgu Mureş. „Prin crearea unui cont client pe site-ul E.ON Myline (http://www.myline-eon.ro), consumatorii pot vizualiza informaţii referitoare la facturile emise (număr şi tip factură, sume de plată, perioada de facturare şi termene de scadenţă), precum şi informaţii referitoare la istoricul de consum individual”, au mai completat reprezentanţii E.ON.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facturile E.ON vor ajunge la abonaţii suceveni prin intermediul Poştei Române.
 Vizualizări articol: 3423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 5 voturi
Facturile E.ON vor ajunge la abonaţii suceveni prin intermediul Poştei Române4.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 13:09:20
Dupa o mare lupta fireste vine o mare izbanda a postei care si-a luat eonul inapoi ca tot se poarta zicerea asta. Din toata afacerea asta cel mai mult au pierdut patronii total post ca in rest nu era cine stie ce beneficiu pentru salariatii acestei firme. Inca inainte de preluarea distributiei de totalu asta raportul de forte din teren era disproportionat si situat undeva in jur de 1 la 4. Un angajat total post chiar era total pentru ca “el insusi” acoperea un cartier pe cand postei romane ii trebuiau 4 postasi. Deci astia de la posta erau subtirel cu munca rau de tot. Dupa ce le-au luat si facturile chiar frecau duda ceea ce nu cred ca le displacea prea mult. Cel mai mult ii speria ca puteau sa-si piarda locurile de munca. La capitolul salarii situatia era tot disproportionata rau de tot. Un “negru de pe plantatia” celor de la total lua vreo 600 lei in timp ce postasii cu munca lor subtirica rau de tot luau vreo 900 hai 1000 lei cu ce le mai picura pe la pensii plus bonurile de masa. Asa ca s-a facut dreptate si-a luat posta inapoi eonul.
1.1  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 18:06:11
Un șofer de tir pe nume Fantomas trecea printr-un sat din Ardeal.
Cum mergea el așa voios,la un moment dat întoarce capul și vede pe câmp un bou.După câțiva chilometri se oprește și întreabă pe badea Gheorghe:
-Bade ,ce e cu boul ăla ce se uita ca la tren când am trecut cu tirul ?
-Stai liniștit năluco,e Jijelul nostru ,așa e el,cu privirea „mai blajină”.

Măi băiatule,nu te mai da huța de koaielle mele atâta timp cât sunt pe traseu.
Cât privește proxy și ce gângănii mai ai tu în cap nu te neliniști,o să mă cunoști.
Cât de curând.
Îți dau prefixul la telefonul meu :7,62

1.2  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 19:16:22
Bey moroiule te pomenesti ca esti vreun haiduc. Esti prea sigur de tine, prea prost. Ma ameninti mey pacaliciule "ca copiii" de 17 ani cu cartuse de 7,62. Mey da tu esti prost tare nu asa. Tu nu iti dai seama ca pot face plangere penala pentru asta ba mascariciule si sa te dau in judecata si o sa te las in koorul gol mey bezmeticule. O sa ajungi si tu ca vicontele taz izman de pamp a lache si fara  ☭ re, si cu dosare penale si cu mandate de perchezitie pe acasa. Maturizati-va ba nebunilor de nebuni ce santeti voi.
1.3  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 19:22:41
Dai pe mă-ta în judecată.
Prefixul la telefonul meu e 0762.
Dacă ești bow,bow rămâi.
Per sempre.
1.4  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 19:24:41
Acolo unde e sters de monitor era cuvantul fomeeie.Am ras cu lacrimi cand am vazut cum "turbatul" de taz izman se lamanta pe "feicibuc" si punea muzica "de iubire" ca "dulsineea" din psihozele lui natange e cam cu picioarele pe pamant si nu prea accepta asemenea smecimene.
1.5  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 19:26:47
Prost e „tactu” că atunci când te-a făcut avea balonașul rupt.
Născut din pană de cauciuc asta ești.
Greșeală a naturii, găozarule .
1.6  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 19:51:01
Hai mai zi ma "tinerele" cu paru alb. O sa-ti musti degetele de ciuda ca te-ai bagat in raaaahat si mai tare ca un derbedeu porno ce esti. Tot ce mai scoti tu pe gaura mintii o sa fie folosit asa cum trebuie. Golanasu asta de autogara crede ca poate lua taxa de protectie de la copchii de 12 ani.
1.7  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 20:05:40
Cum naiba te mai suportă monitorul ăsta de rahat eu nu știu...
Am văzut bouleni pe lumea asta dar tu îi întreci pe toți.

De asta ne ducem dracului că defilăm cu înapoiați mintal precum Jijel.
Ne mai și mirăm de ce.
1.8  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 20:18:38
Bey moroiule tu le ai cu tirul. Ai ceva diplome la activ sa ce ce nu "ceva victime", la tir ma refer ? Tu minti cam mult si te dai mare, si te crezi miezul din gogoasa dar adevarul e ca esti un golanas prapadit. Sant satul de pacalici "care injura bine" si vai doar atat ii duce capul. Un pitigoi cu tupeu maxim asta esti ba moroiule.
1.9  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 20:44:56
Aici ai greșit Jijeluș,
Eu le am cu șofatul,maică-ta le are cu tirul.
Dacă stau să mă gândesc bine,parcă- parcă mi-o amintesc.
Stai așa !Da,da, ea era !
Troia !
1.10  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 20:48:55
Razi cu lacrimi. Toti "tinereii" astia cu parul alb in devenire, ori nu au fooomei ori sant despartiti, ori "lumea" i-a condamnat sa fie singuri si frecatori de cursa lunga de pufulica , deci toti tinereii astia condamnati sa fie "gaodezi" ii mirosi de la o posta. Ei sant inamicii neinfricati a ceea ce sant.
1.11  RE: Mare lupta trimis de
(12 dec 2014, 23:34:49
jijel, căpcăun cu talangă, vezi-ți în morții mă-tii de rudotelul tău!
Dacă am spus că nu mă mai interesează tâmpiții, debilii, lichelele și secăturile din Suceava, ei bine, RESPECTĂ-MI OPȚIUNEA și nu mai păpa dintr-ăla necântărit la adresa mea. (îmi zbârnâie telefonul ca pagerul lui MD House)
Precum vezi, sunt bine-merci, chiar mult mai bine decât înainte.
Și, tot după cum vezi, postez când vreau.
Dar am hotărât că nu mă mai interesează troaca în care te îmbăiezi tu și „iluștrii” gazetari ai acestei fițuici nenorocite.
Amice, am ocupații mult mai importante și infinit mai înălțătoare decât să strivesc mereu și mereu, în talpa bocancului, același păduche scelerat.
Hi seek tear!
1.12  RE: Mare lupta trimis de
(13 dec 2014, 07:47:59
Bey mascota a naturii, mey taz izman de pamp a lache ti-ai mai facut un cont ? Auzi la el, te injura ca un boschetar si golan ordinar, te ameninta in stilul unei huidume slinoase si dupa aia mai vrea si respect pentru ca el e zanu e neprihanitul este "etericul" rafinat si incognoscibil .
1.13  RE: Mare lupta trimis de
(13 dec 2014, 09:21:45
Idiotule siberian, n-ai pic de habar despre detalii, amănunte, convenții.
Dar îți confirmi faima de prostan vorbăreț, guraliv și imprudent, dând cu bota-n baltă și mucii în fasole.
La ce să te aștepți de la un prostovan decât la paradigmaticul pietroi catapultat în știoalnă?
INbecilule! TâNpitule!
1.14  RE: Mare lupta trimis de
(13 dec 2014, 09:43:21
Stiu ca esti urias ca si om si mare caracter iar catralioanele de fani care te respecta si stimeaza te-au sunat in "draci" sa afle la cald care e situatia. Dupa felul ofuscat si oarecum scrumut al stilului tau de scris e simplu sa constati ca esti o fiinta "chinuita" , rautacioasa, razbunatoare cu inima si sufletul negre ca dracu. Scrisul tau e aidoma unei ciuperci otravite dar impoopotonata cu bulinutze frumos colorate la fel ca artificiile tale lingvistice menite sa ia ochii si sa impresioneze. Ma farsorule du-te si vinde "posetutele" tale sic domnisoarelor de pension.
2.   Pt fantomas trimis de
(12 dec 2014, 18:33:02
ce ai fumat fantomas? vreau si eulaughing
2.1  RE: Pt fantomas trimis de
(12 dec 2014, 19:16:37
De ce nu-ți vezi de treaba ta ?
Ceea ce vrei tu,costă.
Pasărea mălai visează iar nebunul balamuc.

Ca fapt divers,nu fumez,cere de la Jijel o „mătrășească ”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei