Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 dec 2014 - Anul XIX, nr. 290 (5799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Campania „Răsplătim faptele bune. Donează şi noi te premiem!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De sărbători, Shopping City Suceava răsplăteşte faptele bune cu 150 de premii şi te îndeamnă să ajuţi la îndeplinirea dorinţelor copiilor nevoiaşi.

În perioada 10-22 decembrie, Shopping City Suceava organizează campania umanitară „Răsplătim faptele bune. Donează şi noi te premiem!”, cu scopul de a oferi un Crăciun liniştit copiilor de grădiniţă din mediul rural.

Cei mici au nevoie de sprijinul tău, iar donând, tu le poţi îndeplini o parte dintre dorinţe. Aceştia au nevoie în principal de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi, dar şi de jucării. Produsele pot fi donate în punctul special amenajat pentru colectare, în faţa magazinului Leonardo. Cei care vor cumpăra jucării sau îmbrăcăminte pentru cei mici, de minimum 50 de lei, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi le vor dona la „Bradul cu Jucării”, vor putea participa la tombolă pentru a câştiga 150 de perechi simpatice de omuleţi de zăpadă din pluş. Câştigătorii vor fi premiaţi luni, 22 decembrie, în cadrul unei ceremonii speciale în care vor fi răsplătiţi cei care au ales să facă o faptă bună pentru cei neajutoraţi.

Campania se bucură de sprijinul voluntarilor de la Organizaţia Salvaţi Copiii - Filiala Suceava, care vor fi prezenţi zilnic, între orele 16:00-19:00, în incinta centrului comercial, pentru a oferi clienţilor informaţii cu privire la modul în care se pot implica în campania de susţinere a celor defavorizaţi. De altfel, oricine doreşte să aducă o rază de speranţă în sufletele celor mici, poate dona la punctul de colectare din incinta Shopping City Suceava produse care le pot fi de ajutor, fără a fi condiţionat de înscrierea la tombolă.

Pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mici, Shopping City Suceava donează 100 de jucării din „Bradul de jucării”. „Vino la <Bradul cu Jucării> şi donează! Ajută copiii nevoiaşi să fie fericiţi de Crăciun!”, este îndemnul celor de la Shopping City Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Răsplătim faptele bune. Donează şi noi te premiem!”.
 Vizualizări articol: 1378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Răsplătim faptele bune. Donează şi noi te premiem!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei