Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 dec 2014 - Anul XIX, nr. 282 (5791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Suceveancă invitată la Hollywood, la unul dintre cele mai importante evenimente pentru stiliştii internaţionali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hollywood, un cartier celebru al orașului Los Angeles, din statul american California, unul dintre cele mai importante evenimente organizate pe glob, pentru hair-styliştii internaţionali. Cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul beauty, Elena Ciubotar, fiica regretatului frizer sucevean George Mihăilă (de la care a învăţat primii paşi în acest domeniu), acum aflată în topul hair-stylişitilor suceveni, a fost selectată de organizatori să participe la acest eveniment după ce şi-a dovedit profesionalismul, talentul şi pasiunea pentru această meserie la mai multe cursuri organizate în ţară, unde a fost prezentă în calitate de trainer.

Hair-stylista din Suceava a avut onoarea, privilegiul, dar şi oportunitatea de a face parte din echipa de specialişti români care au călcat pe pământ american şi au participat la cursuri, demonstraţii de tunsori şi vopsit părul dintre cele mai inovatoare, realizate de profesionişti în frumuseţe. Evenimentul s-a desfăşurat la Hollywood Hotel Loews şi a fost organizat de unul dintre cele mai apreciate branduri profesionale la nivel mondial de produse pentru îngrijirea, colorarea sau stilizarea podoabei capilare, J Beverly Hills, prezent începând din vara acestui an în câteva oraşe din România, printre care şi Suceava.

 

A cunoscut stilişti de top

Elena Ciubotar ne-a spus că l-a cunoscut la evenimentul din California şi pe Juan Juan, fondatorul brandului J Beverly Hills, hair-stylistul la care apelează numeroase personalităţi ale showbiz-ului american, celebrităţile Hollywood-ului sau modele de talie internaţională precum Blake Lively, Kimberly Cole, Rihanna, Taylor Swift, Beyonce, Katy Perry. Suceveanca a completat că la seminariile J Beverly Hills a cunoscut oameni de top din domeniul frumuseţii: Max Eli, creatorul culorii J Beverly Hills, la al cărui „curs de culoare” a participat, Stefano Bugada, care a susţinut pentru hair-styliştii internaţionali un curs de tunsoare, Susane Huber, de la care suceveanca a descoperit tainele obţinerii unei culori perfecte la păr. Elena a participat, de asemenea, şi la un curs de tunsoare cu maestrul Masaki Inoue, care a inventat tehnica tunsorii kinetice şi volum 3D. Tot în California, Elena Ciubotar l-a întâlnit şi pe Pablo Kumin, un renumit stilist din Londra.  

 

Vrea să împărtăşească din experienţa ei şi altor colegi din domeniul frumuseţii

Pe lângă prezentările cu fast care au avut loc pe scena World Global Concept 2014, unde modele de top au arătat cele mai noi coafuri, tunsori, realizate de specialişti din toată lumea, Elena Ciubotar ne-a spus că a avut foarte multe de învăţat şi această experienţă a fost una extraordinară pentru fiecare participant la eveniment. „În arealul beauty, lucrurile evoluează într-un ritm alert. De aceea, vreau să ştiu tot ce apare nou pe piaţă. Brandul care a organizat evenimentul de la Hollywood are un mare succes internaţional, pentru că îmbină ştiinţa, tehnologia avansată şi tradiţia. Am avut multe de învăţat de la stiliştii prezenţi la eveniment. Mie îmi place mai mult să tai, cum se spune, să tund, dar am învăţat la cursurile organizate în cadrul evenimentului multe secrete despre culoare. Pentru că am descoperit multe lucruri, am aflat multe dintre codurile frumuseţii, aş vrea să le împărtăşesc şi altor colegi din experienţa mea. Pentru că am intrat în această elită, să spun, am fost deja cooptată în grupul de români care va participa şi anul viitor, la o nouă ediţie a World Global Concept, ceea ce înseamnă foarte mult pentru Suceava, pentru Moldova, pentru România”, ne-a povestit Elena Ciubotar.

Pe 9 decembrie, la salonul condus de Elena Ciubotar (telefon 0723 238 452), sunt ivitaţi Cristian Scutaru, importator şi director artistic la primul salon J Concept din România, şi hair-stylistul Alin Mihalache, pentru a le oferi sucevencelor cele mai bune diagnoze şi servicii de frumuseţe. „Vreau să mă întâlnesc cu cât mai mulți oameni pasionați de frumos. Acesta ar fi mesajul meu. Putem învăţa unii de la alţii şi putem să ne împărtăşim din experienţele noastre, într-un cadru profesionist”, ne-a mai spus Elena Ciubotar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveancă invitată la Hollywood, la unul dintre cele mai importante evenimente pentru stiliştii internaţionali.
 Vizualizări articol: 6675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Suceveancă invitată la Hollywood, la unul dintre cele mai importante evenimente pentru stiliştii internaţionali5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei