Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Continuare cercetări

Ţigări abandonate şi urme de pneuri pe fâşia verde, după urmărirea cu nouă focuri de armă şi împușcarea unui suspect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul de Presă al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră a remis vineri un  nou comunicat de presă în cazul urmăririi de miercuri seară a două jeepuri suspecte, urmărire în care s-au tras nu mai puţin de nouă focuri de armă, două dintre acestea lovindu-l pe unul dintre şoferii fugari, un tânăr în vârstă de 32 de ani, adus în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Aşa cum vă informam încă din ediţia de ieri, în cursul zilei de joi, la câteva ore după episodul urmăririi din zona Bilca, poliţiştii de frontieră au descoperit pe direcţia de deplasare a celor două autoturisme de teren nouă colete ce conţineau ţigări de contrabandă de provenienţă ucraineană.

„Întreaga cantitate de ţigări a fost transportată la sediul sectorului unde, în urma inventarierii, au rezultat 5.890 pachete de ţigări, în valoare de 59.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării”, a confirmat vineri purtătorul  de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul-şef Ilie Poroch Seriţan, informaţia apărută în ediţia trecută a Monitorului de Suceava.

 

Poliţiştii de frontieră şi grănicerii ucraineni au cercetat zona în care au fost observate iniţial cele două jeepuri

În urma cercetării amănunţite a zonei în care au fost observate prima oară cele două Mitsubishi Shogun, cu numere de Anglia, au fost găsite şi urme de pneuri pe fâşia verde.

„Au fost anunțate și autoritățile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului. Astfel, a avut loc o întrevedere de frontieră în cadrul căreia s-a stabilit faptul că, pe direcția respectivă, a avut loc o trecere ilegală a frontierei, în scop de contrabandă cu ţigari”, a completat comisarul-şef.

Ilie Poroch Seriţan a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și trecere ilegală a frontierei de stat, iar cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Un glonţ i-a atins coloana

În urma urmăririi de miercuri seară a fost identificat doar unul dintre şoferii autoturismelor de teren, un anume Florin Andrişan, în vârstă de 32 de ani, din Frătăuţii Noi. În timpul urmăririi, acesta a oprit autoturismul de-a curmezişul drumului, din declaraţiile poliţiştilor de frontieră, împiedicându-i pe aceştia să urmărească celălalt jeep, care a reuşit să dispară.

Când a fost imobilizat de polițiștii de frontieră, Florin Andrișan era rănit, fiind dus de urgenţă la spitalul din Rădăuţi şi de aici, transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, medicii stabilind că tânărul a fost lovit de două dintre gloanţele trase în direcţia maşinii pe care o conducea.

Potrivit reprezentanților unităţii medicale, Florin Andrişat era vineri internat în continuare în secţia de Reanimare. Starea pacientului era stabilă şi, au afirmat medicii, cel mai probabil va scăpa fără sechele.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean, doctorul Tiberius Brădăţan, în urma investigațiilor complexe la care a fost supus pacientul s-a concluzionat că  unul dintre gloanţe i-a atins coloana, însă din fericire măduva spinării nu a fost afectată, în caz contrar acesta riscând să rămână paralizat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări abandonate şi urme de pneuri pe fâşia verde, după urmărirea cu nouă focuri de armă şi împușcarea unui suspect.
 Vizualizări articol: 4911 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Ţigări abandonate şi urme de pneuri pe fâşia verde, după urmărirea cu nouă focuri de armă şi împușcarea unui suspect3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lege? trimis de
( 1 nov 2014, 12:26:28
dar despre tentativa de omor a politistului nu spuneti nimic? se vede clar in imagini ca a tras direct inspre masina si nu in pneuri cum incerca sa ne prosteasca ghitalu ala .Legea prevede clar cum se face uzul de arma asupra unui autovehicul,de ce a tras direct in masina si maia ales asupra persoanei??
2.   ... trimis de
( 1 nov 2014, 12:49:27
Vezi o distrus o familie, nenorocitu'... Se crede in filme, se crede Cherles Bronson.. Cam asta is politisti mai prin toate tarile, niste oameni complexati, care se profeseaza meseria asta din cauza unor probleme psihologice... Iar despre respectivu' care facea contrabanda, se poate spune doar atat: cu 1000 de lei pe luna nu poti sa intretii o familie, asa ca ori trebuie sa pleci sclav la straini, ori trebuie sa faci ceva...
3.   Comentariu trimis de
( 1 nov 2014, 14:23:00
asa este domnule TAZMANIAN_DEMOON, a incercat sa ucida ,probele sunt evidente si sunt probe nu vorbe cum ca masina nu avea bancheta pentru a putea cara mai multe tigari.Astea sunt presupuneri grosolane care intr-o sala de judecata nu au sanse .Daca te uiti atent pe inregistrare o sa vezi ca sunt 2 gauri intrare glont si ATENTIE(se observa mai greu si numai daca pui stop pe inregistrare ) 2 gauri iesire glont prin parbriz fix pe directia soferului ,cea mai putin vizibila din cauza murdariei geamului este cea care probabil la atins in umar.Aici apare problema: medicul de la suceava a spus ca un glont a intrat prin spatele suspectului dar ATENTIE ,NU A MAI IESIT .NOI DE CE AVEM 2 URME INTRARE PRIN LUNETA SI 2 URME IESIRE PRIN PARBRIZ??? S-AU TRAS MAI MULTE GLOANTE DIRECT INSPRE SOFER?? SOFERUL A FOST IMPUSCAT IN AFARA MASINI SAU IN MASINA?? CEVA NU ESTE IN REGULA !!!!!!........................ DESPRE FABRICAREA DE PROBE ....STIU EU UN LOC CU CAROSERII IEFTINE SI PARBRIZE!!!!!!!!!!!
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 1 nov 2014, 20:08:44
...si atunci sa-i impuscam in cap! mai aveti curajul sa mai scoateti capul din rahatul in care intrati in fiecare saptamana. Sunteti incopetenti, recunoasteti!!! nici macar arama nu stiti sa o folositi. da! bai puta , ar trebui sa se ia masuri drastice , DA , impotriva voastra a politiei de frontiera... cine le-o fi dat blat????????? banuiesc ca nu s-au trezit aia, asa pe frontiera! Da politia de frontiera este o structura foarte importanta, pe care tot voi o tarati in gunoi , voi care vindeti blaturi si impuscati oameni. despre ce vorbim noi aici despre un posibil contrabandist sau despre un militian care a comis o tentativa de omor. acum sa te vad militian cu cizme de guma si liceu FR.....
3.2  RE: Comentariu trimis de
( 1 nov 2014, 20:37:28
FASIA..........CE ,CHIAR AI MATALE IMPRESIA CA ASTEA DE LA DGA SAU DNA NU STIU CE FACETI VOI SI CU CE VA OCUPATI VOI??!!NU AJUNG DUBELE SA VA IA PE VOI MELITENI DACA VIN DUPA VOI SI INTR-O ZI O SA VINA SI O SA VA BATA IN POARTA SI O SA-TI DORESTI SA FIE DGA DAR O SA FIE MAI RAU ,O SA FIE DNA............CAND FURATI DIN BAXURI CUM ERA? SAU CAND ASTEA IMBRACATI IN NEGRU INCARCAU TIGARI IN BUZURI ........
4.   DOAMNE!!! trimis de
( 1 nov 2014, 16:02:32
DOAMNE,AM CITIT COMENTARIILE DE MAI SUS-OARE EXISTA OAMENI ATÂT DE PROSTI PRINTRE NOI???? OLIGOFRENI MAI PROSTI DECÂT PREVEDE LEGEA,OAMENI A CĂROR INTELIGENTA E SUB NIVELUL MARII. EI NU ȘTIU DE VIOLAREA TERITORIULUI ALTUI STAT,CONTRABANDA,EVAZIUNE,ETC.
4.1  RE: DOAMNE!!! trimis de
( 1 nov 2014, 19:13:47
Din pacate aceste excremente sociale exista si ar fi foarte indicat ca DGA ul sa se autosesizeze pe baza acestor comentarii abjecte si sa indentifice ff usor pentru a fi trasi la raspundere!!!Nu este admisibil asa ceva si dupa cum se observa unii chiar au roluri principale in situatia de fata!!!!Se vorbeste cu atata usurinta de contrabanda,de luare de mita,de o structura importanta "politia de frontiera"ca fiind corupta,etc!!!Ar trebui sa se ia masuri drastice acestor impostori care au indrazneala sa aduca injurii si calomnii unor institutii ale statului roman!!!!
5.   DOAMNE!!! trimis de
( 1 nov 2014, 16:05:10
ASEMENEA FIINȚE
AU DREPT DE VOT???
6.   Pt TAZ si nebunii din gasca lui. trimis de
( 1 nov 2014, 16:18:54
Deci mai TAZ tu esti internat intr-un spital de nebuni?postezi de acolo?sau poate ai fost abuzat cand erai mic, esti clar instabil emotional, nici nu are rost sa incerce cineva sa te faca sa vezi realitatea, esti in lumea ta.
Ce ti-au facut meletienii de esti asa pornit?sa inteleg ca te-au fript si acuma te descarci pe unde apuci, esti un frustrat!!
Referitor la articol Doamne ajuta ca data viitoare sa nimereasca in cap, asa cum multi oameni se descurca sa traiasca din ce au asa trebuie sa invete si ei, munca, munca si iar munca, vai crezi ca nu avea ce da de mancare la copii si s-a dus sa faca contrabanda, ma lasi??
6.1  RE: Pt TAZ si nebunii din gasca lui. trimis de
( 1 nov 2014, 17:47:38
Da Doamne ca data viitoare cand faca astia uz de arma sa fii si tu prin zona poate un glont sa ajunga si in teasta ta!!!
P.S. Sa folosesti prezervative nenea TAZ sper ca ideile si conceptile tale sa moara odata cu tine!Aaa...scuze, daca ai pe ce sa pui prezervativ:))
6.2  RE: Pt TAZ si nebunii din gasca lui. trimis de
( 1 nov 2014, 20:17:42
Se pare că javrele astea de Fâșie au uitat de scandalul de la vama Siret.
7.   IDIOTI trimis de
( 1 nov 2014, 16:44:01
Eu cred ca nu taz ar trebui internat ci mai bine de jumatate din politia de frontiera. eu cred ca acolo la voi si psihilogul are probleme grave, pt. ca datorita lui aveti dreptul sa purtati arme. cat despre cel impuscat nu spune nimeni ca nu e vinovat dar cine sunteti voi sa omorati oameni. care este dovada ca este vinovat??? se trezeste un dezaxat ca nu ia convenit cum a trecut pe langa el si il impusca. cat despre oligofreni la fel ca mai sus, jumatate dintre voi nu sunteti in stare sa completati un proces verbal sau cel putin sa scrieti romaneste.faceti de rusine haina statului.
8.   Lege si faradelege trimis de
( 1 nov 2014, 17:16:58
L17/1996 privind regimul armelor, munițiilor și materialelor explozive,

Art. 49 alin (6):
„În cazul folosirii armelor impotriva autovehiculelor se executa un foc în plan vertical, iar apoi se va trage în pneurile acestora în scopul imobilizarii”

OUG 104/2001
Art. 32^2, alin. (7),
„În cazul folosirii armelor împotriva mijloacelor de transport, focul se execută asupra pneurilor sau componentelor ce asigură deplasarea, în scopul imobilizării acestora."
9.   Javre de frontieră trimis de
( 1 nov 2014, 17:56:44
Te rog frumos Taz să faci un epilog al cretinor de milițieni care au făcut ce-au vrut cu armamentul din dotare.Măcar ultimii 5 ani.
10.   Ingăta meliția de frontieră ! trimis de
( 1 nov 2014, 18:32:46
Excelent,Taz !
11.   Far west trimis de
( 1 nov 2014, 20:58:50
Limpede ca un izvor
Tentativă de omor!

Ce-o mai tot sucesc unii pe toate părțile...
Trebuie să fii absolut prost să nu vezi că intenția trăgătorului a fost aceea de a ucide!
Și-a intrat singurel în rolul de judecător și călău.
Păi dacă așa merge treaba pe fâșie, nu știu de ce se mai complică folosind pistoale.
Să instaleze din prima mitraliere pe afet, să-și pună night vision și să tragă în tot ce mișcă. Și poate ar fi bine să împânzească toată fâșia cu mine antipersonal și gata: caz rezolvat.
12.   Zio Geppetto trimis de
( 2 nov 2014, 16:27:08
Pinocchio,eu am zis 10 000 de euro.Cretinul ăsta a înțeles 10 euro.
Să vă spună românii din Coslada (Spania) dacă nu e așa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei