Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fălticeni

Sărbătoarea toamnei la Grădiniţa “Pinocchio”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, 31 octombrie, la Grădiniţa cu Program Prelungit “Pinocchio” din Fălticeni a fost organizată “Sărbătoarea toamnei”. Manifestarea a fost mai mult decât o simpla serbare de gradiniţă. Pe lângă ingredientele specifice, scenetele dedicate anotimpului toamna în care personaje ca: mărul, gutuia, roşia, greierele, copacul au descris bogăţiile acestui anotimp, recitarea de poezii, interpretarea de cântece şi prezentarea de dansuri tematice, fiecare copil a avut câte un bostan decorat împreună cu bunicii sau părinţii.

Momentul cu adevărat important pentru preşcolari şi părinţi a fost jurizarea şi premierea celor mai frumoşi bostani şi recompensarea câştigătorilor cu dulciuri şi sucuri.

Prof. Adriana Samson, director al GPP “Pinocchio”, ne-a declarat: “Încercăm să obişnuim copiii să nu sărbătorească Halloween-ul, să sărbătorească toamna. Am organizat un concurs, <Dovleacul meu e cel mai haios>, în care copiii au personalizat pe bostan bogăţiile toamnei, eroii de desene animate, personaje din poveşti etc. Premiem copiii pentru acest concurs, apoi în clubul unităţii desfăşurăm Carnavalul toamnei, un spectacol cu poezii şi cântece despre toamnă şi o scurtă petrecere. În concurs sunt 116 bostani, aproape toţi copiii din grădiniţă participând la această întrecere. Este un concurs de echipă părinte – copil – educatoare, promovăm lucrul în echipă şi aplecarea spre această activitate prin implicarea părinţilor în activităţile educative ale grădiniţei”.

Sărbătoarea bucuriei şi a belşugului a fost sărbătorită şi în celelalte unităţi de învăţământ preşcolar din municipiu. Micuţii au avut ocazia să se prindă într-o horă a legumelor, florilor şi fructelor, precum şi a altor personaje din poveşti, au realizat din fructe, legume, frunze şi seminţe diverse obiecte şi animăluţe, cum ar fi trandafiri din sfeclă roşie, morcov sau varză, omizi din roşii sau mere, oiţe din conopidă, pinguini din vinete, maşini de curse din ardei, şoricei din cartofi şi castane şi au prezentat scenete al căror conţinut a adus elogiu toamnei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătoarea toamnei la Grădiniţa “Pinocchio”.
 Vizualizări articol: 2502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sărbătoarea toamnei la Grădiniţa “Pinocchio”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei