Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Am votat pentru o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut

Duminică, 2 Noiembrie 2014 (16:00:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele PDL Suceava şi copreşedinte al ACL la nivelul judeţului, senatorul Gheorghe Flutur, a votat duminică, la primele ore, la secţia de votare la care este arondat, declarând la ieşirea de la urne că a votat pentru „o Românie normală, o Românie al lucrului bine făcut”. „Este o zi importantă astăzi pentru mine, dar cred că la fel este pentru toţi românii”, a declarat Gheorghe Flutur. El a adăugat că a votat pentru viitor, pentru bunăstarea oamenilor, pentru mai multă linişte şi mai puţin scandal. „Am votat pentru mai multe fonduri şi mai multe locuri de muncă. Doamne ajută!”, a mai spus Gheorghe Flutur la ieşirea de la urne.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Am votat pentru o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Am votat pentru o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa nu uitam IULIE 2012 trimis de
( 2 nov 2014, 18:32:52
La rândul său, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că atât prezenţa de 42,55% la urne înregistrată în judeţul Suceava, cât şi cea de la nivel naţional dovedesc faptul că majoritatea românilor „nu au validat ceea ce au vrut 256 de parlamentari”.
„Încă o dată s-a dovedit că am avut dreptate. Românii au pierdut bani europeni şi timp preţios din cauza unor mofturi ale unora care nu au vrut să se ocupe de economia ţării. Şi au pierdut românii. Acum trebuie să punem umărul la stabilitatea României”, a declarat Flutur.

prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a precizat că primele rezultate ale referendumului arată că acesta a fost „o acţiune cu care peste 50% dintre români nu au fost de acord”. „Eu cred că Suceava, care este sub media pe ţară, a dovedit, o dată în plus, că a înţeles mai bine că prin neparticipare la vot de fapt nu vrea să participe la o acţiune ilegitimă a unei coaliţii care a folosit în această campanie toate instituţiile statului şi toate modificările de lege care să o favorizeze. Românii le-au dat o lecţie şi eu cred că fiecare politician trebuie să înveţe din această lecţie”, a spus Onofrei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei