Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2014 - Anul XIX, nr. 255 (5764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Extindere

Consiliul Judeţean Suceava îşi face birouri în podul Palatului Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Podul Palatului Administrativ din municipiul Suceava va fi amenajat pentru mutarea unor birouri ale Consiliului Judeţean. Deliberativul judeţean a votat, ieri, în unanimitate, proiectul de hotărâre cu indicatorii tehnico- economici pentru reparaţii capitale - amenajare mansardă în podul Palatului Administrativ. Suma totală alocată acestui proiect este de 185.000 de lei, iar termenul de finalizare este de 45 de zile de la momentul demarării.

Potrivit datelor prezentate consilierilor judeţeni, este vorba despre mansardarea parţială a corpurilor B şi C  ale Palatului Administrativ, pe o suprafaţă de 244, 30 mp.

 

Numărul birourilor creşte cu aproximativ 20

Motivarea amenajării este necesitatea extinderii spaţiului alocat birourilor „pentru buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Suceava şi ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse de controlul privind sănătatea şi securitatea în muncă, pentru respectarea dimensiunilor încăperilor şi volumului de aer în încăperi”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a afirmat că este vorba despre aproximativ 20 de birouri noi.

Clădirea Palatului Administrativ are statut de monument istoric, astfel încât pentru orice amenajare este necesară aprobarea Direcţiei pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional. Imobilul are subsol, parter şi trei etaje, este construit din cărămidă presată, cu stâlpi de rezistenţă din beton armat, grinzi şi planşee din beton armat. La această oră, aici îşi au sediul Consiliul Judeţean, Instituţia Prefectului, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi şase cabinete parlamentare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava îşi face birouri în podul Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 2153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean Suceava îşi face birouri în podul Palatului Administrativ1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei