Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Campanie de curăţenie de toamnă în municipiul Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curăţenie de toamnă a debutat încă din urmă cu câteva zile în municipiul Rădăuţi. De la primele ore ale dimineţilor, localnicii au putut să observe echipe de la serviciul specializat din primăria locală care acţionau pe principalele artere de circulaţie din municipiu, în vecinătatea unităţilor de învăţământ şi pe spaţiile verzi din cartierele urbei, echipe care igienizau spaţiile verzi şi refăceau aleile. Campania de curăţenie va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul săptămânilor următoare.

„Săptămâna viitoare va debuta noul an de învăţământ şi trebuie să fim pregătiţi pentru ca cei mai tineri rădăuţeni să-şi desfăşoare activitatea în condiţii normale. Am început în urmă cu câteva zile un program de curăţenie, de igienizare, care cuprinde suprafaţa întregului municipiu, program în care ne-am propus să angrenăm şi asociaţiile de proprietari din localitate. În următoarele săptămâni vom finaliza această campanie şi, chiar dacă localitatea noastră e brăzdată de lucrările pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă-canal, vom încerca să menţinem condiţii normale pentru bunul mers al tuturor activităţilor care se desfăşoară în zonele afectate de lucrările menţionate adineauri”, a declarat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

 

Apel către rădăuţeni pentru curăţenia de toamnă

În acelaşi timp, salariaţii executivului local au avut întâlniri cu cetăţeniii municipiului, întâlniri în care au făcut apel la simţul civic al rădăuţenilor, pentru participarea la această campanie. Inginerul Igo Sigi Koffler, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria municipiului Rădăuţi, a precizat: „ Am efectuat, şi vom continua, lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în cartierele Mihai Viteazul, Hipodrom, Bogdan Vodă, Obor, precum şi în alte zone. La fel ca şi în anii precedenţi, primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru curăţenia de toamnă. În acest sens ne adresăm cetăţenilor municipiului pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public, în zonele unde locuiesc”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de curăţenie de toamnă în municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campanie de curăţenie de toamnă în municipiul Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei