Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Procurorul din cazul ICA are statuia amânată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce să mai zic?! Mai au uneori dreptate şi ăştia de pe la Antenele lui Voiculescu, când zic ce zic despre caracterul canin al justiţiei din România. Această justiţie, afirmă ei, aduce cu un dulău foarte bine dresat, răspunzând fioros la comenzile „Muşcă!”, dar şi la îndemnuri calmante, pacifiste, precum „Cuminte!” şi „Culcat!”

Presa antivoiculească ni l-a prezentat ca pe un erou naţional pe procurorul care a instrumentat dosarul principal de înfundare a manipulantului de antene. Propunerile de ode şi chiar de statui de marmoră ridicate procurorului Emilian Eva – parcă e nume de transexual! - s-au impus de la sine. Vai, ce bărbat viteaz, demn să stea alături de marii noştri voievozi Vlad, Ştefan şi Ioan Vodă cel Cumplit! Cât spirit justiţiar îi iese prin pori acestui omuleţ mic la stat, mare la sfat şi oleacă balonat! Cu ce cantitate imensă de muncă, depusă pentru ca adevărul să triumfeze, s-a luat el la trântă!

De la triumfala condamnare a lui Voiculescu, s-au mai aflat una şi alta despre acest cattani carpato-dunărean. Astfel că ridicarea odelor şi statuilor de marmoră a primit un nou termen.

De exemplu, s-a aflat „despre modul defectuos în care ar fi instrumentat un dosar de trafic de influenţă în care au fost trimişi în judecată, printre alţii, mai mulţi exponenţi ai clanului interlop Corduneanu de la Iaşi”, cum scrie ziarul “Adevărul” din 5 septembrie, în articolul “Procurorul din dosarul ICA este acuzat de luare de mită prin intervenţia amantei de la Iaşi”. S-a mai aflat, scrie tot “Adevărul”,  despre plângerea unui om de afaceri care a fost şantajat să-i vândă domnului procuror vila la preţ derizoriu, ca să scape de bulău.

În fine, s-a mai aflat şi că acest cattani cu statuie amânată este cel care s-a îngrijit ca dosarele penale privind faptele de corupţie ale unui lider PSD, mare tartor în Iaşi, să nu primească aviz de zbor spre înalturile justiţiei.

Aşa că, fără supărare, dar mai au dreptate şi ăştia de pe la Antenele lui Voiculescu. Oricât de antipatici ne-ar fi.

Încă un lucru: dom’ procuror în chestie este mason. Multe chestii mişto se fac şi se desfac în interiorul masoneriei.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorul din cazul ICA are statuia amânată.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Procurorul din cazul ICA are statuia amânată4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei