Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Venituri

Încasări cu 28% mai mari la Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În prima jumătate a acestui an, Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Suceava a realizat venituri de 530.000 de lei, mai mari cu 28% faţă de perioada similară a anului trecut.

Aşa arată un raport prezentat recent de şeful instituţiei, Vasile Chirileasa, în şedinţa Colegiului Prefectural. Mai mult de jumătate din venituri, adică  279.000 de lei, au fost realizate în urma controlului metrologic legal al mijloacelor de măsurare. Au fost verificate metrologic 4.257 de mijloace de măsurare şi au fost etalonate alte 196.

Venituri importante au fost obţinute şi în urma controlului tehnic al mijloacelor de joc de noroc. Au fost verificate 999 de aparate, încasându-se 161.000 de lei. Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Suceava a mai realizat venituri din controlul produselor preambalate şi din acordarea de autorizaţii şi avize. Acestea sunt eliberate agenţilor economici care desfăşoară activităţi având ca obiect mijloace de măsurare supuse controlului metrologic legal (reparare / modificare, montare).

În prima jumătate a anului au fost efectuate evaluări pentru acordarea a 13 avize. S-au supravegheat, prin testare, 291 de mijloace de măsurare, verificate metrologic, pe teritoriul judeţului Suceava, de către laboratoare ale operatorilor economici, autorizate de Biroul Român de Metrologie Legală (BRML), rezultând un venit de 83.000 de lei, în creştere cu 408% faţă de perioada similară a anului trecut.

Raportul Serviciului Judeţean de Metrologie Legală Suceava mai arată că aceste venituri au fost obţinute cu un număr de doar nouă angajaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încasări cu 28% mai mari la Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Suceava.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încasări cu 28% mai mari la Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei