Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

„Lapte şi corn” pentru 84.000 de copii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial, la acelaşi preţ ca anul trecut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consorţiul compus din firmele Parisienne  à la Vys şi Buzdea Com din Fălticeni, Ilvas din Vaslui şi Sava Cazac din Broşteni, pe de o parte, şi societatea Dorna Lactate, pe de altă parte, vor furniza în acest an şcolar cornurile şi laptele copiilor din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial în cadrul programului guvernamental „Lapte şi corn”.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alexandru Rădulescu, care a declarat că societăţile respective au câştigat licitaţia electronică încheiată la începutul acestei luni. Laptele va fi furnizat la un preţ de 0,64 de lei cutia de 200 de ml, iar cornul de 80 de grame la 0,34 de lei. Preţurile nu conţin TVA şi sunt la nivelul celor din anul şcolar precedent.

„Acest program a suscitat numeroase discuţii, cum că ar fi derulat ineficient, că unii beneficiari se încadrează, iar alţii nu s-ar încadra. Cert este că el poate fi îmbunătăţit. Ideal ar fi să avem un program de masă caldă gen after school, dar deocamdată este singurul program pe care ni-l putem permite şi încercăm să derulăm lucrurile cu maximă eficienţă. Atât Consiliul Judeţean, cât şi Inspectoratul Şcolar Judeţean vor urmări îndeaproape derularea sa, vom urmări frecvenţa aprovizionării cu produse şi evident calitatea lor”, a declarat Rădulescu.

În judeţul Suceava, de programul „Lapte şi corn” vor beneficia în acest an şcolar 84.000 de copii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial. Valoarea totală a programului se ridică la aproximativ 14,3 milioane de lei fără TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Lapte şi corn” pentru 84.000 de copii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial, la acelaşi preţ ca anul trecut.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Lapte şi corn” pentru 84.000 de copii din învăţământul preşcolar, primar şi gimnazial, la acelaşi preţ ca anul trecut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei