Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Victimă colaterală

Femeia bătută în timp ce-şi apăra fiul, administrator de discotecă, diagnosticată cu leziuni care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeia în vârstă de 48 de ani din satul Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti, cea care a reclamat că a fost agresată în timp ce-şi apăra fiul, administratorul discotecii din sat, de doi fraţi din localitate, a fost diagnosticată cu leziuni grave, care necesită 44-45 de zile de îngrijiri medicale. Conform certificatului medico-legal, Violeta Bodnari a suferit o fractură cubitus stâng (n.r. la braţul stâng) cu deplasare de os şi echimoze. Medicii au mai constatat că femeia a suferit contuzie toracică, traumatism de antebraţ stâng şi contuzie umăr stâng. Medicul primar legist care a consultat-o a constatat că leziunile ar fi putut fi produse prin lovire cu corpuri şi mijloace contondente.

 

Lovită cu parul, în timp ce-şi apăra fiul

Marius Andrei Urdeş, fiul ei, a fost diagnosticat şi el cu leziuni care necesită în jur de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Scandalul a izbucnit în noaptea de 30 spre 31 august, după ce agenţii firmei de pază cu care administratorul are contract au plecat de la faţa locului. Aceştia au scos afară din local mai mulţi tineri, acesta fiind, cel mai probabil, motivul altercaţiei de mai târziu.

Violeta Bodnari a declarat: „După ce am închis clubul şi ne-am pornit spre casă, am fost aşteptaţi pe o uliţă întunecată de mai mulţi tineri. Au sărit la fiul meu, care a fost lovit cu o bâtă în cap şi a căzut la pământ. Atunci, în disperare, am sărit peste fiul meu, pentru a-l proteja, şi am început să fiu lovită cu bâta. Sub o ploaie de lovituri l-am protejat pe fiul meu, mă temeam că o să-l omoare”, a descris scenele de coşmar femeia.

 

Poliţia a demarat o anchetă faţă de doi fraţi, dar şi faţă de administrator

În mod ciudat, nimeni nu a sunat însă la 112 în noaptea agresiunii. Administratorul şi mama sa au depus ulterior reclamaţii la poliţie. A fost demarată o anchetă, care confirmă în parte cele sesizate. Marinel Florea, în vârstă de 20 de ani, şi fratele său, Ionuţ Florea, de 24 de ani, au fost identificaţi ca participanţi la agresiune. De altfel, altercaţia ar fi pornit între Marius Andrei Urdeş şi Marinel Florea. Şi acesta din urmă a reclamat la poliţie, la rândul său, că a fost agresat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, atât faţă de cei doi fraţi, cât şi faţă de tânărul de 26 de ani, administratorul discotecii”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. El a confirmat că leziunile cele mai grave le-a suferit femeia.

Conform noului Cod Penal, orice leziune traumatică prin agresiune ce este evaluată până la cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale se încadrează la infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 

Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 luni sau cu amendă penală. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia bătută în timp ce-şi apăra fiul, administrator de discotecă, diagnosticată cu leziuni care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeia bătută în timp ce-şi apăra fiul, administrator de discotecă, diagnosticată cu leziuni care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei