Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 sep 2014 - Anul XIX, nr. 210 (5719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Foc

Incendiu apocaliptic la un depozit de anvelope din Rădăuţi

Miercuri, 10 Septembrie 2014 (13:52:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zeci de pompieri s-au luptat o noapte întreagă pentru a stinge un incendiu extrem de violent, care a izbucnit pe o proprietate din municipiul Rădăuţi, formată dintr-o casă şi opt anexe, ticsite cu anvelope uzate. Focul a izbucnit în jurul orei 1.00, iar ceea ce părea a fi un incendiu obişnuit, la o casă, s-a transformat într-o intevenţie de maximă dificultate.

Plutonierul adjutant Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a descris intervenţia deosebit de grea:

„Pompierii militari au intervenit în condiţii deosebit de grele, fum, gaze toxice şi temperatură foarte mare generată de anvelopele care ardeau. Temperatura generată de ardere a fost atât de puternică încât a fost afectată astereala unei case aflate la zece metri distanţă iar căştile a trei colegi din prima linie s-au topit din cauza căldurii. Trei pompieri militari s-au intoxicat cu fum şi au necesitat ajutor medical de la paramedici SMURD. Din fericire, nu au fost răniţi grav şi şi-au putut continua misiunea”.  

La faţa locului au intervenit opt echipaje de pompieri militari, plus două echipaje de pompieri voluntari, cu 10 autospeciale de stins incendii.

Pompierii au estimat că incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 1500 mp.

Astăzi dimineaţă, la ora 8.30, incendiul nu era încă stins, pompierii lucrând la lichidarea focului.

Din primele verificări efectuate rezultă că în gospodăria în care a izbucnit cumplitul incendiu funcţiona o vulcanizare cu depozit de anvelope şi un magazin de piese autor.

Cauza incendiului nu este stabilită cert, anchetatorii urmând a căuta indicii după stingerea tuturor focarelor. Este posibil ca totul să fi plecat de la un scurtcircuit electric la un tablou electric, însă aceasta este deocamdată doar o variantă de lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu apocaliptic la un depozit de anvelope din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Incendiu apocaliptic la un depozit de anvelope din Rădăuţi4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei