Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2014 - Anul XIX, nr. 205 (5714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Scenă permanentă pentru spectacole în aer liber, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona centrală a municipiului Suceava ar putea fi transformată într-o permanentă „sală de spectacole în aer liber”, prin realizarea unei scene care va fi pusă gratuit la dispoziţia artiştilor care vor să susţină acolo fel de fel de reprezentaţii.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că a apreciat foarte mult evenimentul de săptămâna trecută, „Simfonii de toamnă”, organizat de Clubul Rotary şi Consiliul Judeţean Suceava.

„ Am văzut că foarte multă lume a fost interesată de acest spectacol în aer liber şi cred că trebuie să avem mai multe asemenea evenimente culturale”, a spus Lungu, care, pentru a veni în sprijinul celor care vor să susţină în centru spectacole, vrea să construiască o scenă permanentă.

„Am analizat împreună cu preşedintele CJ, Cătălin Nechifor, posibilitatea continuării lucrărilor de modernizare a zonei centrale, în jurul Palatului Administrativ, inclusiv amenajarea unei scene permanente, pentru spectacole. Pentru asta ne consultăm cu arhitecţii care au proiectat zona centrală”, a adăugat Lungu, care doreşte ca scena să fie pusă gratuit la dispoziţia celor care vor să susţină acolo spectacole artistice.

„Am văzut aşa ceva la Liverpool, în centrul oraşului, unde, seară de seară, artiştii care vor să dea spectacole acolo sunt liberi să o facă. E un act cultural care trebuie încurajat în Suceava”, a adăugat Ion Lungu.

Cea de-a III-a ediţie a evenimentului „Simfonii de toamnă” a încântat aproximativ 5.000 de suceveni, care au urmărit spectacolul desfăşurat în aer liber, pe o scenă amplasată temporar pe strada Ştefan cel Mare, în imediata apropiere a Palatului Administrativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scenă permanentă pentru spectacole în aer liber, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Scenă permanentă pentru spectacole în aer liber, în centrul Sucevei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei