Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2014 - Anul XIX, nr. 205 (5714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urbanism

Administraţia rădăuţeană începe asfaltarea pe zece străzi din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni va debuta prima etapă din proiectul care prevede modernizarea, prin turnarea de covor asfaltic, a zece străzi din municipiul Rădăuţi. Startul lucrărilor va fi dat pe strada Inginer Andronic Motrescu, iar până la finele anului vor fi fi modernizate alte patru, urmând ca anul viitor, imediat ce vremea va permite, să fie asfaltate şi celelalte căi de comunicaţie. Cu precizări a venit directorul Direcţiei Tehnice din Primăria Rădăuţi, inginerul Igo Koffler: „În urmă cu trei săptămâni, primăria a emis un ordin pentru începerea lucrărilor de proiectare pe zece străzi din municipiu, mai precis, străzile Constantin Dobrogeanu–Gherea, apoi Nicolae Bălcescu, George Enescu, Inginer Andronic Motrescu, Mihai Bodnar, Frâncei, Mihai Pitei, Merilor, Papetăriei şi Abatorului, pentru lucrări de covoare asfaltice. Proiectul ne-a fost prezentat de către firma care a câştigat licitaţia, ieri (n.r. - marţi) ne-am deplasat cu constructorul în teren şi am stabilit ca de săptămâna viitoare să dăm startul lucrărilor pe aceste străzi. Vom începe cu strada Inginer Andronic Motrescu, apoi vor urma Nicolae Bălcescu, Papetăriei, Abatorului, Frâncei, Merilor. Până la finele anului e prevăzută asfaltarea a patru sau cinci străzi, urmând ca diferenţa până la zece să se execute anul viitor. Această situaţie vine ca urmare a faptului că <Pfeiffer>, firma care execută reabilitarea şi extinderea reţelei de apă-canal din municipiu, nu a finalizat lucrările pe cinci din străzile vizate de modernizare şi, după părerea mea, după data de 30 noiembrie este prea târziu să mai asfaltăm. Aşa că, repet, în prima etapă vor fi asfaltate patru-cinci străzi din localitate, cele pe care le-am menţionat adineauri”. 

 

Olărean: “Circulaţia, atât rutieră, cât şi pietonală, va intra în normalitate după asfaltarea acestor străzi”

Modernizarea primelor cinci străzi, în prima etapă a proiectului, reprezintă un pas important în reabilitarea arterelor din localitate, în condiţiile în care mai multe străzi din municipiu au fost afectate de lucrările pentru reabilitarea şi extinderea reţei de apă-canal. Primarul Aurel Olărean spune că executivul local a efectuat lucrări de reparaţii-plombări pe o parte din aceste străzi şi crede că odată cu asfaltarea acestor artere va fi făcut un pas important în desfăşurarea unui trafic normal şi civilizat. „Cred că circulaţia, atât rutieră, cât şi pietonală, va intra în normalitate după asfaltarea acestor străzi şi vom ieşi dintr-o situaţie care nu este tocmai comodă pentru cei care traversează zonele respective. Însă, după acest moment, sunt sigur că rădăuţenii vor aprecia arterele modernizate”, a declarat Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administraţia rădăuţeană începe asfaltarea pe zece străzi din municipiu.
 Vizualizări articol: 1920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Administraţia rădăuţeană începe asfaltarea pe zece străzi din municipiu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei