Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2014 - Anul XIX, nr. 205 (5714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Deja e 4-0 pentru Grecia!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne place sau nu (mai degrabă nu!), iar avem meci cu Grecia. Şi nu unul oarecare, ci ditamai startul în preliminariile unei noi competiţii, a doua ca importanţă la nivel de ţară, Campionatul European. Proaspetele amintiri legate de confruntările noastre cu grecii încă ne apasă pe noi, toţi cei care suferim de o grămadă de vreme pentru Naţionala care a încetat, de fapt, de mult să mai fie a noastră, devenind proprietatea privată a unei bande al cărei Capo era Naşul, iar prim beneficiar chiar campionul necalificărilor la nivel mondial, numitul Piţi, lasă-ne! Nu ne-a lăsat, deşi schimbarea la vârful Federaţiei impunea această măsură profilactică, dacă tot era vorba de însănătoşirea fotbalului nostru. Ejectarea lui Piţurcă, sub indiferent ce formă (amiabil, rupere de contract, eventual chiar şut în dos cum a luat şi Kassai) era nu numai necesară, ci şi obligatorie. Nefăcând-o, Burleanu devine nu doar complice, ci chiar principal artizan al următoarei necalificări, pe deplin plauzibilă în condiţiile date. Hai să vedem unde ne aflăm noi, şi unde grecii. Aşadar, ei s-au calificat la World Cup şi, logic, noi nu, că doar ei sunt cei care ne-au eliminat. 1-0 pentru ei. La World Cup, au produs o mare surpriză, depăşind faza grupelor şi intrând astfel în rândul primelor 16 echipe din lume. 2-0 pentru ei. După care ei... au schimbat antrenorul! Clar, 3-0 pentru ei. Noi, de bine ce nu ne-am calificat, l-am păstrat pe neisprăvit. S-a făcut deja 4-0. Ei bine, de la scorul ăsta pornim noi într-o nouă campanie de, evident, necalificare. Asta, cu toate că de data aceasta se califică direct primele două clasate, ba şi unele din ocupantele locurilor 3 în grupe. Cu Piţurcă-n moţ, evident că nu ne putem aştepta să-i vedem pe ai noştri jucând şi fotbal, ci doar să umple poarta cu propriile dosuri, în speranţa cretină a unui 0-0, „dătător de speranţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deja e 4-0 pentru Grecia!.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Deja e 4-0 pentru Grecia!4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei