Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 sep 2014 - Anul XIX, nr. 205 (5714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

PSD Suceava pregătește riposta la „agresiunea” PDL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava va fi „deschis la dialog” cu primarii şi consilierii din alte partide care intenţionează să urce în barca social-democraţiei. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că nu şi-a făcut un scop din atragerea de primari şi consilieri de la alte partide, dar nici nu pune barieră dialogului pe această temă, intensificat după ce ordonanţa de urgenţă care dă liber la migraţia politică a fost publicată marţi seară în Monitorul Oficial şi a intrat în vigoare. Nechifor a afirmat că „nu sunt înţelegeri subterane” cu aleşii locali, dar  partidul său este interesat de asigurarea unor majorităţi stabile în consiliile locale şi în Consiliul Judeţean. Liderul PSD a ţinut să sublinieze că n-a fost deloc „plăcut surprins” de tentativele de schimbare a viceprimarului de Suceava şi a vicepreşedintelui CJ sau de blocarea unor proiecte de hotărâri în Consiliul Local Fălticeni, venite din partea noii alianţe PDL-PNL. Acest lucru i-ar fi demonstrat o dată în plus că „administraţia publică are nevoie de susţinere”.

 

„Dorinţa reciprocă” este calea pe care o anunţă PSD pentru completarea garniturii de aleşi locali

„Ceea ce a făcut PDL a fost un atentat la buna funcţionare a consiliilor locale. La Fălticeni, din orgolii politice s-au blocat două proiecte importante. În Consiliul Local Suceava, nu s-au putut lua decizii în problema câinilor vagabonzi şi a Termica. N-am început noi, au început cei de la PDL şi avem şi noi dreptul la reacţie. Din păcate, nu primeşti întotdeauna ce dai”, a comentat Nechifor, ultima referire fiind la faptul că  PDL, prin consilierii săi, are preşedinţia sau secretariatul unor comisii din Consiliul Judeţean, deşi la vremea stabilirii acestora erau minoritari. Preşedintele PSD Suceava a mai spus că nu intenţionează să schimbe „anumite aranjamente locale”, însă în consiliile locale în care lucrurile nu mai funcţionează vor fi luate măsuri, desigur, pe baza „unor dorinţe reciproce”. Deşi nu a spus-o explicit, se pare că Nechifor are în vedere în primul rând primarii şi consilierii care au fost aleşi pe listele USL, „care chiar au crezut în USL”, respectiv cei ai PNL, dar nici cei din alte partide nu sunt daţi deoparte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava pregătește riposta la „agresiunea” PDL.
 Vizualizări articol: 2522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
PSD Suceava pregătește riposta la „agresiunea” PDL3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD-ul si arcanul....! trimis de
( 4 sep 2014, 12:32:52
oare acest domn se aude ce spune...? oare monitorul de sv, a dat spre citire acestui domn oasanalele si linguselile scrise de te apuna plansul...de sinceritatea lor...? Fuga jigodiilor de voie ori de nevoie la bareca PSD-ista...o va scufunda cu certitudine.... Ce ma bucura este faptul ca toti liderii de partid ...sa zicem- numai din jd Suceava, aduna toata drojdia politica(...cazul Flutur si mai nou Nichifor )..., le da functii, etc, uitand pe ce-i care au muncit si muncesc ptr acest partid, apoi implicit sunt marginalizati. Si la ce-l mai mic cutremuras...toti parvenitii fug spre.....alte barcute.....ptr a se salva... Aici, in cazul ordonantei, numai votantii vor face dreptate. daca nu vor snactiona aceste mizerii, si vor umba ca turma de prosti...isi merita soarta, acum si-n vecii vecilor. Cat despre alesi, ar trebui sa-si vada de treburile judetului , oraselor si comunelor, care arata mai mult decat jalnic... Si unde mai pui ca Bucurestiu...in momentul de fata...se uita la suceava...( ca si judet, desigur) ca la un...RA..HA..T...( cu sau fara stafide...cum doriti).... Si sunt ff multe argumente in sprijinul acestor afirmatii...si toata lumea le stie!!!
2.   Patidul unic trimis de
( 4 sep 2014, 17:17:14
Faceți dracului un partid unic și cu asta basta. Revenim la PCR = Partidul Ciorditorilor din România.
3.   Republica chineza(pardon,am gresit,republica PSD) trimis de
( 4 sep 2014, 18:07:53
Ponta adora China.Acolo s-a bucurat de vacante -vizite de partid impreuna cu Daciana,acolo a facut cununia civila,acolo este mai inalt decat toti.Are o mare admiraţie pentru partidul-stat, cealaltă mare iubire inspirată de China. Un partid care să controleze toate instituţiile, care să reducă poporul la o turmă şi să-l mâne încotro-l duce capul, care să nu aibă critici, ci lăudători.Şi nu se-ndreaptă Victor Ponta spre ideal, prin redeschiderea traseismului politic, prin amnistia fiscală combinată cu derobarea de răspundere a funcţionarilor statului, prin transformarea bugetului de stat în bancă de partid, prin controlul unei părţi a presei, prin atacurile împotriva demersurilor deranjante ale justiţiei şi promisa „dreptate pentru baroni”?
4.   Republica chineza(pardon,am gresit,republica PSD) trimis de
( 4 sep 2014, 18:12:53
Amnistia este un act al puterii de stat prin care se înlătură o răspundere penală pentru o infracţiune săvârşită.Milosten este un gest de mărinimie sfidătoare şi trufaşă care trimite la o Românie feudală. Este un act de voinţă al conducătorului faţă de supuşii săi. O Românie modernă şi europeană ar fi avut reguli clare, în care fiecare şi-ar fi cunoscut perfect îndatoririle şi în care funcţionarii ar fi ştiut că, dacă greşesc, plătesc. Mesajul e clar: dacă a greşit cineva, acesta nu e în niciun caz statul, ci cel care a beneficiat de bani şi, la rigoare, nici acela, deoarece în urma amnistiei toată lumea rămâne cu bani mai mulţi la portofel.
5.   Warum? trimis de
( 4 sep 2014, 20:40:26
NEAJIJI e atat de prost incat nici nu merita bagat in seama!
5.1  RE: Warum? trimis de
( 4 sep 2014, 21:11:52
Mai cata ai mancat din greseala niste prafuri americane si ai nasu rosu ca pinochio. S-a gasit gugutza PARVENITU TURNATOR sa tulbure dezbaterea.
5.2  RE: Warum? trimis de
( 4 sep 2014, 21:28:03
te doare rau de tot ma cata si ma nea ragrok, tu care nu ai o femeie sa te respecte si care vrea sa pretuiasca o legatura serioasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei