Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2014 - Anul XIX, nr. 181 (5690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Admitere 2014

Candidaţi cu medii mediocre, admişi la Universitatea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 2.200 de candidaţi care s-au înscris la unul dintre programele de studii ale Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au dobândit statutul de student al instituţiei, o parte dintre aceştia fiind admişi pe locurile bugetate cu medii aproape de 10, în vreme ce în cazul altor specializări (de la licenţă, zi) înscrişii au prins un loc cu taxă şi cu medii mai mici de 6.

De exemplu, la Facultatea de Istorie şi Geografie, adresabilitatea cea mai ridicată s-a înregistrat la specializarea Geografia turismului. Cu toate acestea, ultima medie de admitere la buget a fost 7,26, iar la taxă a fost de 5,62. Record negativ s-a înregistrat la specializarea Asistenţă socială, unde un candidat a fost admis cu media 5,72 pe un loc subvenţionat de stat.

La Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, specializarea Calculatoare (program unde 124 de candidaţi s-au înscris pentru a ocupa unul din cele 47 de locuri bugetate), ultima medie de admitere a fost de 7,59 la buget. Pe locurile cu taxă au fost admişi candidaţi cu medii puţin peste 6, la fel ca şi în cazul celorlalte specializări ale facultăţii.

La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, la specializarea Drept, unde concurenţa pentru un loc bugetat a fost de opt candidaţi pe un loc, toţi admişii la fără taxă au medii mai mari de 9. Cu toate acestea, cei care au prins un loc cu taxă au avut medii de admitere mici, începând de la 6,23.

Medii de admitere mai mici de 6 la locurile cu taxă s-au înregistrat şi la specializări precum Administraţie publică, Asistenţă managerială şi secretariat, Administrarea afacerilor, Economia comerţului şi turismului, Informatica economiei, Contabilitate.

La Facultatea de Inginerie Alimentară, specializarea Controlul şi expertiza produselor alimentare (programul cu cei mai mulţi înscrişi), mediile de admitere pentru un loc bugetat au fost între 6,44 şi 9,56.

 

Peste o lună începe sesiunea a doua de admitere

Sesiunea din toamnă va debuta cu înscrierea în perioada 8-12 septembrie, urmată de desfăşurarea probelor pe 15 septembrie, cu afișarea rezultatelor în aceeaşi zi, depunerea contestațiilor şi afișarea rezultatelor finale pe 16 septembrie, sesiunea de înmatriculări în perioada 16-18 septembrie, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc pe 19 septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţi cu medii mediocre, admişi la Universitatea din Suceava.
 Vizualizări articol: 2712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Candidaţi cu medii mediocre, admişi la Universitatea din Suceava3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 15:46:20
Nu conteaza, si asa pleaca victoriosi in strainatate.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei