Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2014 - Anul XIX, nr. 181 (5690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

O fetiță de 6 ani şi bunicul său, accidentați pe trecerea de pietoni, în Burdujeni

Joi, 7 August 2014 (19:17:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 6 ani şi bunicul său, în vârstă de 63 de ani, au fost accidentați de un tir pe trecerea de pietoni de la intrarea în sensul giratoriu din cartierul Burdujeni, dinspre Botoşani. Accidentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 12.00. Martorii oculari au relatat că cei doi au fost agăţaţi de vehiculul greu şi târâţi câţiva metri. Din fericire, atât fetiţa cât şi bărbatul au scăpat cu viaţă. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticaţi preliminar cu leziuni uşoare. Şoferul tirului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, venea de la Botoşani, iar autotrenul nu era încărcat. El a declarat că nu poate realiza cum s-a produs accidentul şi pur şi simplu nu i-a văzut pe cei doi. Poliţiştii rutieri nu s-au putut pronunţa la faţa locului dacă şoferul a intrat pe locul marcat în timp ce pietonii aveau prioritate la semafor. Acest aspect urmează a fi stabilit în următoarele ore, în baza imaginilor video surprinse de camerele video din zonă.„Din ancheta efectuată de poliţiştii rutieri rezultă că şoferul în vârstă de 43 de ani a pătruns pe locul marcat pe culoarea roşie a semaforului, fără a acorda prioritate celor două persoane angajate regulamentar în traversare”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiță de 6 ani şi bunicul său, accidentați pe trecerea de pietoni, în Burdujeni.
 Vizualizări articol: 6244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
O fetiță de 6 ani şi bunicul său, accidentați pe trecerea de pietoni, în Burdujeni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iepure trimis de
( 7 aug 2014, 21:40:54
Sergiu Iepure de pe facebook, faptul ca tu stai acolo la 2 metri cocotat nu te scuteste de respectarea regulilor de circulatie. Si daca la scoala a fost greu, macar atat incearca sa tii minte, desteptule: rosu = stai. Tine minte, ca sa nu nenorocesti oameni care trec pe VERDE pentru pietoni!
2.   Si degeaba trimis de
( 8 aug 2014, 03:40:30
Degeaba esti, si prost, Epure Sergiu de pe facebook. Macar ai inteles ce am scris, sau vrei desenat? Faptul ca esti sofer de tir nu te scuteste de respectarea codului rutier. Iar tontul ala, probabil coleg de breasla cu tine la cum te exprimi, A TRECUT PE ROSU. De data asta saracii pietoni au scapat, data viitoare posibil ca soferul sa se transforme in criminal. Iar pe noile coduri se cam dau pedepse CU EXECUTARE pentru accidente mortale pe treceri de pietoni sau provocate sub influenta alcoolului si cu victime. Asta ar trebui sa tii minte, "soferule", nu doar sa repeti ca papagalul "nu l-am vazut" cand vei calca un pieton. Si chiar te rog ca politistilor de la rutiera si de la criminalistica sa le spui, cand or veni la accident, la fel de vehement cum o faci pe facebook: bai idiotilor, cum vreti sa-l vad daca eu sunt cocotat la 2 metri?
Degeaba esti la 2 metri, soferu lu peste, mintea tot pe jos ti-i.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei