Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 aug 2014 - Anul XIX, nr. 181 (5690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Flutur anunţă că luni va fi desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat în cursul zilei de ieri că luni, 11 august a.c., va fi desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru funcţia de preşedinte al României. Gheorghe Flutur, care ocupă funcţia de secretar general al democrat-liberalilor, a spus că luni va avea loc şedinţa Biroului Politic Naţional al noului PNL, format din Biroul Politic al PDL şi Delegaţia Permanentă a PNL. Flutur a arătat că în cadrul acestei şedinţe urmează să fie desemnat viitorul candidat al ACL pentru preşedinţia României, stabilit în urma sondajelor de opinie realizate de PDL şi PNL. Liderul democrat-liberal a mai anunţat că în data de 31 august a.c., la Iaşi va avea loc şedinţa grupurilor parlamentare ale Alianţei Creştin Liberale.De asemenea, în perioada 5 – 6 septembrie, peste 1.600 de primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene ai PNL şi PDL vor participa la Braşov la şedinţa Ligii Aleşilor Locali. Gheorghe Flutur a declarat că tot de luni, 11 august, Alianţa Creştin Liberală intră în linie dreaptă cu strângerea de semnături pentru susţinerea candidatului pentru funcţia de preşedinte al României. Viitorul candidat al ACL va fi desemnat dintre liderul PNL, Klaus Iohannis, şi prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

Revenind la nivel judeţean, Flutur a precizat că zilele viitoare va avea loc şedinţa comună a Birourilor Permanente ale PDL şi PNL. „Vom avea o şedinţă comună pentru a ne pune împreună forţele conform noului statut al PNL”, a ţinut să precizeze liderul PDL Suceava.

De precizat că noua Alianţă Creştin Liberală va fi condusă la nivelul judeţului Suceava de doi copreşedinţi, Gheorghe Flutur din partea PDL şi Alexandru Băişanu de la PNL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunţă că luni va fi desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României.
 Vizualizări articol: 2071 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Flutur anunţă că luni va fi desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale pentru preşedinţia României2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viktor Ponta trimis de
( 7 aug 2014, 11:28:32
E foame mare de voturi mai ales ca adversarul sau este Neamtul.Si unde sa mai caute domnul Ponta voturi?In secuime.Premierul Victor Ponta a fost prezent duminică la manifestările comemorative prilejuite de împlinirea a 165 de ani de la bătălia din Pasul Nyerges, în care aproximativ 200 de secui au fost ucişi de trupele ţariste şi austriece. La începutul manifestării, fanfara din comuna Cozmeni a intonat imnul Ungariei, iar apoi a fost pusă o înregistrare cu imnul de stat al României.Ponta a salutat audienţa în limba română, dar şi în limba maghiară.
*După ce, anul trecut, declarase că Ungaria ar trebui să îşi asume un eventual conflict cu România pentru a forţa acordarea autonomiei teritoriale aşa-zisului Ţinut Secuiesc, iar în 10 martie a.c. a fost în centrul tensiunilor de la Târgu Mureş, după un miting autonomist organizat de Consiliul Naţional Secuiesc, parlamentarul ungar Vona Gabor, şeful partidului extremist JOBBIK, va fi din nou ”oaspete de onoare” în România.
1.1  RE: Viktor Ponta trimis de
( 7 aug 2014, 15:34:16
Inca una tareee:

Guvernul Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc.

In locul sau a fost numit un prefect UDMR, Petres Sandor !

Guvernul Ponta l-a schimbat din functia de prefect de Harghita pe Adrian-Jean Andrei, care atacase in instanta o serie de hotarari de consilii locale din judet privind autonomia asa-numitului Tinut Secuiesc. Fostul prefect, care era sustinut de PSD Harghita, a declarat, ca era in concediu cand a fost schimbat din functie. In locul lui a fost numit prefect al judetului Harghita Petres Sandor, sustinut de UDMR, printr-o hotarare de guvern semnata de premierul Victor Ponta.
De asemenea, in Mures, UNPR si-a pus prefectul plin, iar UDMR subprefectul!

2.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 12:34:54
eram hotarat sa votez cu Iohannis in situatia in care ar fi candidatul PNL-ului dar dupa ce presedintele Basescu a dat de inteles ca ar avea ascunse multe lucruri din CV m/am razgindit.am mai auzit si alte persoane care au spus acest lucru . nu ne ramane sa alegem decat intre Ponta si Tariceanu ori Funar (mai ales cei care nu/i iubim pe unguri,secui etc.)
2.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 13:21:32
Vezi că în prima parte a construcției gramaticale folosești singularul, iar în cea de-a doua pluralul. Vorbesti în numele unui grup?

Decât să votez (eu scriu în numele meu) pe unul dintre cei enumerați de tine: un mincinos, plagiator, infantil politic; un rebel fără cauză care a plecat dintr-un partid și nu l-a urmat nimeni înființându-și apoi o formațiune politică din care fac parte poate doar fostele sale soții și un naționalist fanfaron încrezut, mai bine stau acasă. Dar ai uitat să mai menționezi alți prezidențiabili: Predoiu, Macovei, MRU, Cristian Diaconescu, etc.

Oricum, în afirmația sa, Băsescu nu a pronunțat numele lui Johannis, asa cum încerci tu să induci ideea. Mai mult decât atât, Johannis consideră acțiunea lui Băsescu binevenită
2.2  RE: Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 22:47:06
nu am uitat de prezidentiabili enumerati de tine dar am considerat ca cei care vor lua sub 1% nu mai trebuie pomeniti ....... sper ca acestia nici sa nu mai fie trecuti pe buletinele de vot deoarece doar deruteaza votantii .sper sa nu afie atat de imbecili sa/si mai depuna candidaturile .
3.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 14:28:03
Johannis e un securist si e omul lui baselu mai ales dupa ce PNL a aruncat cu rahat in PD-L si dupa un an si ceva se uneste chiar cu PD-L-ul.....mare incredere sa mai ai in cei de la PNL. cat despre baselu sa dispara odata si doamna Udrea si Roberta si restu.....cu afacerile lor cu Bercea si alte si alte cazuri facute de PD-L uita-te de romani......fratele lu Base s-a facut cumatru cu bercea ca era necajit saracu si sa-l ajute putin.....Udrea care si-a platit creditele sale la banci in 2 luni si tot asa...
3.1  RE: Comentariu trimis de
( 7 aug 2014, 15:42:53


In viziunea românilor, germanii sunt civilizați, harnici, întreprinzători, inteligenți și cinstiți. E important de remarcat faptul că pentru românii în general, dar și pentru românii din Transilvania, germanii sunt în primul civilizați, iar apoi harnici și pe locul trei întreprinzători. Mitul germanului civilizator, venit/adus de către un imperiu civilizator rămâne prezent în mentalul colectiv. Chiar și maghiarii și romii apreciaza aceste calitati.
4.   "Neamtule" in mlaştină musca-i amiral trimis de
( 7 aug 2014, 15:54:49
Johanes viseaza frumos.El a avut ceva credibilitate pe vremea cand pnl-ul era pe val. Acum peneleul valoreaza mai nimic in ochii potentialilor votanti. Johanes in proportie de 80% va fi votat de pedelisti. Acestia raspund la comenzi ca in armata si cand se da ordin pe unitate asa e.Johanes va avea un scor undeva la 20% majoritatea voturi provenite de la electoratul care s-a dedulcit la furaciuni din banii statului si care a dus-o ca in rai pe vremea basaului. Peneleul e doar cu numele pt. ca votantii ii va aduce perdeleul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei