Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Tânăr tâlhărit de 600 de euro la ieşirea dintr-un club din centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Vereşti, venit să se distreze la un club din Suceava, a căzut victimă unei tâlhării, fiind lăsat fără 600 de euro de un individ care, rezultă din ancheta poliţiei, l-a lovit şi l-a ameninţat. Tâlhăria a fost comisă în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.30, însă a fost sesizată poliţiei abia după-amiază, la ora 17.00.

Tânărul le-a declarat poliţiştilor că s-a deplasat miercuri noapte în clubul Next Level de pe strada Curtea Domnească (fosta Discotecă Night), unde a petrecut cu mai mulţi prieteni. Rămas singur, spre dimineaţă, tânărul, aflat sub influenţa alcoolului, a ieşit din club, iar afară a fost acostat de un necunoscut, care observase probabil în prealabil că are o sumă importantă de bani. Conform anchetei poliţiei, victima a fost îmbrâncită, lovită şi ameninţată cu acte de violenţă mai grave, autorul luându-i portmoneul în care avea 600 de euro.

Judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava au demarat imediat o anchetă, în scurt timp stabilindu-se că suspect de comiterea faptei este un anume Victor Stamate, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Ieri s-a întors însă în libertate, magistraţii luând decizia de a nu emite mandat de arestare preventivă, ci de a-i impune măsura controlului judiciar. Suspectul are obligaţia de a respecta o serie de măsuri stricte (de a nu lua legătura cu victima sau martorii, de a nu părăsi localitatea de domiciliu, de a fi la dispoziţia organelor de cercetare etc.). Stamate a susţinut că nu l-a tâlhărit pe tânăr şi s-a apărat cu argumentul că victima era în stare de ebrietate. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a transmis un semnal de alarmă cu această ocazie: „Poliţiştii atrag atenţia cu privire la faptul că, în perioada sezonului de vară, situaţia operativă înregistrează creşteri în ceea ce priveşte tâlhăriile, în special tâlhăriile prin smulgere de obiecte. Tocmai de aceea poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu utilizeze pentru deplasare rute neiluminate sau izolate, să nu afişeze în mod ostentativ sau nejustificat bunuri sau bijuterii de mare valoare, să nu consume alcool în exces şi să nu se lase antrenate în conflicte”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr tâlhărit de 600 de euro la ieşirea dintr-un club din centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânăr tâlhărit de 600 de euro la ieşirea dintr-un club din centrul Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jungla din suceava trimis de
(30 iun 2014, 11:00:21
Politistii atrag atentia ca orice hot sau infractor sau bataus care va incalca legea va fi eliberat sub control judiciar....si nici nu vor trebui sa plateasca prejudiciile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei