Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iun 2014 - Anul XIX, nr. 147 (5656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viaţa bate filmul!

Autospecială a Poliţiei de Frontieră, izbită în plin de maşina unui contrabandist, care s-a prăvălit de pe un deal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina a avut parte, joi seară, de o acţiune de urmărire extremă, cu un final nu foarte fericit, autospeciala oamenilor legii fiind lovită de maşina de teren abandonată de un contrabandist. Ca într-un scenariu de film, maşina de teren, abandonată de şofer într-o zonă de deal, a luat-o la vale şi a izbit frontal autospeciala poliţiei, care venea din spate. Contrabandistul care şi-a abandonat maşina şi a fugit a fost prins a doua zi dimineaţă de poliţişti.

 

Şoferul fugar a derapat cu maşina şi a fugit pe jos, dând drumul autoturismului la vale

Joi seară, poliţiştii de frontieră de la Brodina, care se aflau într-o autospecială Iveco, cu numere MAI, erau în activităţi de supraveghere a traficului pe raza satului Falcău. Poliţiştii aveau date şi informaţii despre un autoturism de teren Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, care transportă ţigări de contrabandă. În jurul orei 19.30, autoturismul suspect a fost observat de poliţişti, care au efectuat semnalele regulamentare de oprire. Şoferul nu a dat însă nici un semn că ar vrea să oprească, iar la scurt timp a intrat pe un drum forestier accidentat. Urmărirea a continuat în jur de 6 kilometri, până într-o zonă aflată în rampă, unde maşina şoferului fugar a început să derapeze. Contrabandistul a coborât din maşină şi a fugit în pădure, fără a trage frâna de mână a autoturismului.

„Autovehiculul Mitsubishi a alunecat spre baza pantei, lovind cu spatele partea frontală a autospecialei poliţiei de frontieră, aflată în staționare, rezultând avarierea ambelor autoturisme”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch Seriţan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Maşina a rulat necontrolat cu spatele câteva zeci de metri, astfel că impactul cu autospeciala poliţiei de frontieră a fost destul de violent. Poliţiştii de frontieră au scăpat fără leziuni datorită faptului că au sărit din autospecială.

 

Contrabandistul transporta ţigări în valoare de peste 86.000 de lei

În urma inventarierii coletelor care erau transportate în maşină au fost identificate 8.680 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 86.800 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, de asemenea autoturismul de teren fiind indisponibilizat până la finalizarea anchetei. Şoferul fugar a fost identificat în persoana lui Dănuţ Ursulean, în vârstă de 24 de ani, din comuna Straja. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi distrugere.

Autoturismele înmatriculate în Marea Britanie sunt folosite extrem de frecvent de contrabandiştii din zona de munte a judeţului, care nu opresc la semnalele poliţiştilor şi se bazează pe faptul că sunt greu de identificat ulterior. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autospecială a Poliţiei de Frontieră, izbită în plin de maşina unui contrabandist, care s-a prăvălit de pe un deal.
 Vizualizări articol: 3580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Autospecială a Poliţiei de Frontieră, izbită în plin de maşina unui contrabandist, care s-a prăvălit de pe un deal3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei